Бойко Борисов: Трябва да сме още по-внимателни с тези, които всяват терор

0
Имаме много общности тук, които се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ
Имаме много общности тук, които се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: NOVA

Имаме много общности тук, които се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ

"Информацията, която обсъждаме, е конфиденциална. В никакъв случай не мога да кажа, че трябва да сме спокойни, напротив – службите, МВР трябва да са бдителни. Имаме много общности тук, които се мразят. Трябва да сме още по-внимателни в изказа и категорични с тези, които всяват терор".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседание на извънреден председателски съвет в сградата на Народното събрание, цитиран от NOVA. Темата на заседанието е националната сигурност в контекста на войната срещу Израел и войната в Украйна. Председателят на парламента Росен Желязков свика шефовете на парламентарните групи, покани са отправени и към премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    daskal
    Е вие политиците сте номер едно в списъка на терористите заличители на нацията. Всички до един ви мразим. Внимавайте с нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари