Бойко Борисов: ПП искат да се правят на интересни на „наш гръб“

0
Да бъдат по-внимателни в изказа, иначе може да отидем на нови избори
Да бъдат по-внимателни в изказа, иначе може да отидем на нови избори Снимка: БГНЕС / Архив

Да бъдат по-внимателни в изказа, иначе може да отидем на нови избори

Ние сме партия на народа, не сме се родили депутати и кметове. Никой не може да изтрие това, което ГЕРБ е направил за страната. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов се обърна към кандидата за кмет на града проф. Колев с пожеланието да стане и академик: „Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата“.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че нищо не е получил даром: „Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип. След това заедно с вас сме градили, градили, градили – хубаво, лошо“.

Борисов заяви, че е много доволен от кметовете, които са успели да санират блокове. „За съжаление, това повече няма да се случи. Десетки блокове санирахме, сега това приключи. Много неща няма да ги има. Най-важното в политиката да гарантираш финансиране. 3 години нямаме План за възстановяване и устойчивост“, добави той.

Борисов попита защо за всичките тези 3 години, откакто той не е бил във властта, тези, които са я упражнявали не са поправили грешките на ГЕРБ. „3 години след нас. Те са толкова неуверени и знаят, че нищо не се направили. Нинова беше вицепремиер и министър, защо не оправи нещата. Защо за тези 3 години не поправиха нашите грешки? Една грешка да бяха поправили“, каза той.

В политиката е много важна аритметиката. „Ако не сме ГЕРБ и ДПС, ПП не можеха да приемат 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати?“, заяви Борисов, имайки предвид позицията на „Продължаваме промяната“, че са успели да извършат толкова законодателни промени през последните няколко месеца от началото на работата на това НС. "Логично е да се каже ние заедно ги направихме тези промени. Но да кажеш ние ги направихме - това е нагло и не е вярно".

Той предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на „наш гръб“, предстои нов вот. „Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме“, заяви Борисов.

Страшна борба с корупцията, но парите ги няма, проектите не се изпълняват. „Тогава пак ще си задаваме въпросите: защо няма пари в резерва, защо има огромна миграция… Обективната истина е много важна – в момента имаме две ужасни войни в Украйна и Израел“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Нунинко -нежен гълъб
    Бойче, спрямо вас и магаре да поставиш ще бъде итересно и то без да се прави. Мърша!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари