Бойко Борисов получи почетен знак на Министерството на отбраната на Украйна

0
Лидерът на ГЕРБ прие почетния знак от заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов и посланика на страната Олеся Илашчук
Лидерът на ГЕРБ прие почетния знак от заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов и посланика на страната Олеся Илашчук Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Лидерът на ГЕРБ прие почетния знак от заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов и посланика на страната Олеся Илашчук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов получи почетен знак на Министерството на отбраната на Украйна, съобщи той във Фейсбук. По думите му той е по повод приносът на ГЕРБ в оказването на помощ в борбата на украинския народ с руския агресор.

"За мен беше голяма чест тази сутрин да получа почетен знак на Министерството на отбраната на Украйна за личния ми принос и този на Политическа Партия ГЕРБ в оказването на помощ в борбата на украинския народ с руския агресор. Приех почетния знак от заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов и посланика на страната Олеся Илашчук. Двамата изразиха своята признателност и тази на страната им за постоянната подкрепа, която ГЕРБ и аз оказваме на Украйна в борбата за нейната независимост", написа Борисов.

"По време на срещата обсъдихме възможностите за продължаваща военна подкрепа, двустранно икономическо сътрудничество и развитие между България и Украйна. Възможностите за премахване на посредниците при доставки за нуждите на украинската армия също бяха акцент в разговора", допълни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    мм
    Не ни занимавайте с този дебил хубаво се беше поскрил пак започна акъл да дава с тъпата си физиономия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари