Бойко Борисов: Не можем да повярваме докъде стига диктатор като Путин в стремежа си към разруха!

1
Няма друг избор освен да застанем от правилната страна на историята, написа лидерът на ГЕРБ
Няма друг избор освен да застанем от правилната страна на историята, написа лидерът на ГЕРБ

Няма друг избор освен да застанем от правилната страна на историята, написа лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи публичен апел за продължаване на българската помощ за Украйна във войната с Русия. В своя публикация по случай първата годишнина от инвазията на украинска територия бившият министър-председател също така нарече руския президент Владимир Путин "диктатор".

"Ако допреди 12 месеца цивилизованият западен свят не вярваше, че е възможна война на територията на Стария континент, то днес не можем да повярваме докъде е способен да стигне един диктатор като Путин, в стремежа си към разруха", написа Борисов.

Той не пропусна да изтъкне заслугите на партията си в първите дни и седмици на военния конфликт, както и да охули политическите си противници:

"Още в началото на руската агресия, ние от ГЕРБ бяхме първите, които поискахме предоставяне на 100% всеобхватна помощ за Украйна, включително и военна. Въпреки активната съпротива на тогавашното боязливо и нерешително редовно правителство на Кирил Петков, нашата парламентарна група успя да изработи и приеме законопроект, с който да задължи Министерския съвет да предостави военна и военно-техническа помощ на Украйна, която вече е факт."

В заключение Борисов призова за ясна и категорична позиция на страната ни:

"Сега пред България няма друг избор освен да застане от правилната страна на историята. Събитията, които се случват на едва 400 км от границите ни са добър повод да се замислим какво представляват категории като сигурност и стабилност, които в дни на просперитет приемаме за даденост, но една бърза "промяна" е в състояние да разруши за дни. България трябва да продължи да помага на приятелска Украйна. Българите трябва да помогнем на България."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    весо
    нали и ти си същия или забрави Ало Ванъо ,абе ритаме с едно момче да го върнеш на пънкта,или вади ги от проверка на Мишо бирата аз съм обещал да. не го бутаме държа си на думата ме като Първанов и хиляди други
  • 0
    4
    Русофоб
    ,Нали ти беше приятелче, защо обърна плочата
  • 3
    3
    Anonimen
    Бойко, колкото и да им се мазниш на американците, няма да те "помилват"- вече си в черния им списък. Не го ли разбра?
  • 12
    2
    123
    Ако ще чакаме безмозъчни мутри да зададават курса на "правилната страна на историята", еднокнижни тъпи мутри заемат правилни исторически страни, и се гласува за такива тъпи мутри.... май и на 60г. си струва да се махнеш от тази държава, исторически правилно ориентираната. а за боко две минус по история
  • 19
    1
    младен иванов
    Борисов,твоето двуличие и лицемерие не познават граници.Такива хора като тебе,а не Русия и Путин,са истинска заплаха за бъдещето на България.Между другото,добре помним,как въртеше ухилен заедно с диктатора Путин крана за пуска на Турски поток,коствал 3 милиарда лева от нашите джобове.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари