Бойко Борисов направи "предсказание", докато гледа листите на ДПС

2
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път предрече парламентарни избори на 5-6 месеца
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път предрече парламентарни избори на 5-6 месеца Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път предрече парламентарни избори на 5-6 месеца, както и възможност служебният кабинет на Огнян Герджикков да остане да управлява по-дълго.

Причината е, че имало антагонизъм, себеотричане, раздори като гледал листите на ДПС и на повечето формации, предаде Дарик.

По думите на Бойко Борисов, трудно щяло да се направят коалиции в тази ситуация, трудно ще е да се седне след вота на една маса и да се постигне макар и крехкото съгласие от 43-я парламент с патриотите, реформаторите, АБВ. С патриотите ГЕРБ можели да преговарят и в следващото НС , защото имали добри практики заедно.

Борисов отговори и за листите на ГЕРБ, в които имало действително нови лица, за разлика по думите му от "новите" на БСП, някои които познавал от 25 години. Той обаче призна, че и в неговата партия са се поддали на "всеобщата лудост" и имало включени певци, артисти, спортисти. Лидерът на партията ще представи в четвъртък листите на ГЕРБ. При подреждането им той е отчел както мнението на организациите по места, така и своите бъдещи планове.

Бойко Борисов не възприемал изборите като битка. Така той отговори на въпрос за лидерския сблъсък в 25 МИР в София. Всичко е ясно, знае се кой какво може да прави, оставам на инстинкта на хората да изберат това, което е по-добре.

Бившият премиер не пропусна и тактиката на левицата да атакува силните места от управлението на ГЕРБ. "Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ в строителството и еврофондовете, казах на колегите - дайте да видим къде са темелите на БСП, да ги удряме там, но се оказа, че няма едно направено нещо, няма къде да погледнеш... Атакува се високото дърво, плодното дърво, това, което е направено. Какво да им атакуваш на тях, кметове нямат. С това правителство, служебното, не знаят какво са подписвали в НАТО", заяви Бойко Борисов.

Той предупреди за възможна опасност в България да се стигне до управление с твърда ръка.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари