Бойко Борисов: Искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници за премиер

1
Той днес посети село Медовец край Дългопол, където се появи като изненадващ гост на сватба под звуците на кючека "Камъните падат"
Той днес посети село Медовец край Дългопол, където се появи като изненадващ гост на сватба под звуците на кючека "Камъните падат" Снимка: Фейсбук

Според лидера на ГЕРБ те не могат да носят отговорност

Нови критики от лидера на ГЕРБ към партиите на протеста. Бойко Борисов обвини формациите които опитват да съставят правителство, че не могат да носят отговорност. 

Той днес посети село Медовец край Дългопол, където се появи като изненадващ гост на сватба под звуците на кючека "Камъните падат". 

"Позволете ми да кажа на булката да е щастлива и да има много деца", обърна се към булката Борисов.

Борисов се разходи из изградено спортно и футболно игрище, като след това се отправи и към местната детска градина, която е основно ремонтира с пари, отпуснати преди време от неговия кабинет.

"Те искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници за премиер. Мая да стане, Хаджигенов, Бабикян и накрая виждаме. Някой да сложим за 6 месеца. Какво ще направят за 6 месеца как ще се съревноваваме?! Нека видим техния модел на безотговорност", заяви бившият премиер на страната.

"Да видим техния модел с нашия. Да си направят правителство, техният модел е безотговорност. Политиката е за политици, не за аджамии. Да понесат, да знаем, че Мая е свършила това. Хем им се иска, те седнаха, наготово. Първата партия иска да е опозиция, втората сме опозиция, а петата и шестата искат да управляват", заяви още Борисов 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари