Бойко Борисов: Или всичко ще се договори, или няма да се договори

0
Според ПП-ДБ имената на министрите са вече на масата за преговори
Според ПП-ДБ имената на министрите са вече на масата за преговори Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Според ПП-ДБ имената на министрите са вече на масата за преговори

„Или всичко ще се договори, или няма да се договори“ – така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира преговорите за кабинет и ротация. А според ПП-ДБ имената на министрите са вече на масата за преговори.

Лидерът на ГЕРБ поясни, че „преговори се водят и към този момент, но когато Мария Габриел е готова със състава на кабинет – ще каже“.

Тя ще работи с тези хора и аз съм убеден, че не трябва да обръщаме държавата нагоре с краката. Аз не съм чул някъде да се правят избори и да се говори, че министрите нямат значение“, каза Бойко Борисов, цитиран от bTV.

А на въпрос дали е оптимист, Борисов отговори с ирония: „Аз съм много голям оптимист, защото най-сетне в МС влизат важни точки. Ето днес се разгледа точката за вълнени ръкавици с пет пръста, предназначени за войниците в Украйна. Да, лятото в Украйна е по-хладно. Надявам се министър Тагарев да успее да ги изпрати до август“.

В същото време според ПП-ДБ преговорите вече са на финалната права, защото се обсъждат имената на министрите.

В момента се обсъждат кадровите въпроси. Те скоро ще бъдат решени“, заяви ген. Атанас Атанасов в кулоарите парламента.

Никой от потенциалните партньори обаче не се ангажира със срок за финал на преговорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Този нагъл празноглавец все още си мисли, че е някакъв фактор в политиката! Сега като излезе в новия списък Магнитски да се хванат за ръчички с Шиши и ходят да плачат в скута на Доанчо в Сараите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари