Бойко Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия!

0
Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги спаси
Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги спаси

Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги спаси

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини съпредседателите на "Продължаваме промяната" – бившият премиер и вицепремиер Кирил Петков и Асен Василев, че чрез посредници са изсмукали от държавата стотици милиони, при действащ договор за доставки на газ с "Газпром".

"Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Колегите от ДБ, които са честни хора, се подведоха и започнаха да правят протести, за да не се върне "Газпром". "Спонтанни" протести и затова се провалиха. А Асен Василев много хитро вчера се възползва, като каза: "Какво лошо има в това "Газпром" да ни даде газ". Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги спаси", посочи той при посещението си в Кюстендил навръх Голяма Богородица.

По думите му неслучайно Асен Василев вчера обяви пред БНР, че имали "идеологически противоречия" с ДБ.

Лидерът на ГЕРБ прогнозира, че "Газпром" ще осъди България:

""Газпром" след година-две ще ни осъди и ние не само, че не сме получили газа - ние ще го платим, а в същото време сме го платили пак на посредниците. Разбирате ли врътката? Около 800 милиона евро ще ни осъдят, защото Асен Василев така са се месили с Петков, че да могат да ни осъдят. Единственото правилно решение тук е да договорят това количество. ГЕРБ сме категорични: 100 процента диверсификация".

Бойко Борисов повтори, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от "Газпром".

Според него има сто начина да се докара газ, а не държавата да продължава да налива милиарди за посредници.

"Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават много приятна партия и може да се коалираме, ако ДБ махнат някой и БСП махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, но къде са парите?", попита Борисов, отговаряйки на въпрос на медиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    До 6
    Адмирации за коментара!А на въпроса ти,мисля,че ако малко размислиш,ще намериш отговора.Много си близо...
  • 13
    6
    Русенец
    Мутрата трябва да му е ясно, че повече никога няма да управлява.Ако нещо подобно се случи всички нормални хора ще излезем на улицата.Честно от известно време се чудя как е жив още този човек.Толкова мутри изтрепаха....
  • 13
    5
    Господи!
    Господи! Каква противна, грозна, нагла, мазна и отвратителна банкянска мутра! какъв мерзавец и какъв простак! Българи, това двукопитно човекоподобно на снимката беше ваш "премиер"? Как го търпяхме, българи?! Как търпяхме геноцида му над пенсионерите, над социално слабите, как търпяхме рекета му над почтени хора и бизнесмени, които отказваха отчисления от печалбите си за чекмеджето му?
  • 0
    4
    банкянски шпионин
    банкянски, защо не искаш 100% диверсификация на сащническия танкерен газ?!
  • -3
    3
    LkS
    банкянската тиква, @сен фасилеф и про100$$ к!р0 - та вие тримцата сте като тримата глупака! Но в случая тримата сте американски агенти/шпиони!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари