Мая Манолова: ПП може да се нарича "Продължаваме промяната с ГЕРБ"

0
Това е предателство към хората от протестите и към избирателите, каза Манолова
Това е предателство към хората от протестите и към избирателите, каза Манолова Снимка: Facebook

Това е предателство към хората от протестите и към избирателите, каза Манолова

"ПП може да се нарича “Продължаваме промяната с ГЕРБ”. Това е предателство към хората от протестите. Това е и предателство към избирателите. Хората гласуваха за тях, за да не е ГЕРБ. Да има справедливост. Очевидно това няма да се случи, когато си в коалиция с тях. Тепърва ще видим какви са договорките." Това заяви Мая Манолова в "Денят започва" по БНТ.

Според нея Борисов се е сдобил със застрахователна полица, че няма да бъде разследван.

"Ще настъпи крахът на политическата система в този вид. Вече никой няма да вярва нито на ГЕРБ, нито на ПП-ДБ. Според мен хиляди хора, както и аз, усещаме това предателство като личен провал. Най-непочтено е, че се договориха на тъмно."

"Василев и Петков три пъти се отрекоха от Борисов, Борисов три пъти се отрече от тях. Очевидно Гешев изигра ролята на ускорител. Това, което не можеха да направят месец и половина, се случи за 48 часа", констатира Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари