БОЕЦ: Вместо Пеевски, Борисов си отива

0
Последните министерски назначения са на Пеевски, а Борисов е само изпълнител
Последните министерски назначения са на Пеевски, а Борисов е само изпълнител Снимка: БГНЕС

"Бързайте да се радвате, защото после ни чака битка!

Пеевски си отива, напуска страната“, заяви Борисов преди две години.

Вместо това Пеевски превзе страната и Борисов си отива. Последните министерски рокади доказаха, че Борисов е загубил контрола, всички назначения са на Пеевски и обслужват и защитават неговите интереси, а Борисов е само изпълнител на волята на господаря.

Пеевски, Цветелина Бориславова, Бриго Аспарухов, Валентин Златев, ченгетата от библиотекарския и компания разбраха, че Борисов е изчерпан. Безспирният низ от скандали, гейтове и трагедии разклащат стабилността на статуквото и това представлява опасност за мафията, защото на народа може да писне.

Напрежението се трупа и никой не знае кога и какво може да запали искрата. Борисов потъна в собственото си блато на лъжи, популизъм и зверска корупция, която накрая ще изяде и неговата глава. Корупцията се храни с корупция.Борисов стигна предела, никога в историята не е имало такава крадлива и корумпирана паплач начело на държавата. Ресурса обаче намалява, корупционните скандали привличат все повече внимание и господарите трябва да сменят марионетката си за да продължат с грабежа.

И още нещо трябва да е ясно. Всеки , който си мисли, че между Борисов и Цветанов може да има конфликт изобщо не познава процесите и принципите по които се управлява държавата на мафията. Скандал между Борисов и Цветанов не можа да има, защото не Борисов е началник на Цветанов, а Цветанов е човека, който контролира Борисов от първият ден, в който Маджо, Цветелина,Бриго и тн. решиха да реализират проекта „Борисов“.

Цветанов е човека за връзка на Буда с господарите му и гарант, че Буда слуша и изпълнява. По реакцията и действията на Цветанов ще разберете, че краят на Борисов е настъпил. Назначенията на Пеевски ще минат в парламента и за това Цветанов ще има грижата.

Сега въпроса е, не как Борисов ще се отърве от Пеевски, а как Пеевски ще се отърве от Борисов. Има два начина. Буда да си тръгне доброволно, ще му измислят сценарий, ще хвърли оставка и ще замине в историята, като дебелите активират следващият си проект. Вторият вариант е, ако Борисов реши да стиска властта до край и се изправи срещу господарите си.

Тогава ще бъде приземен и отстранен по най-бруталният начин. Така работи мафията и той го знае добре, страхлив е и не вярваме да се стигне до там.

А нашият проблем е, че каквото и да направи задкулисието, то това ще е техният сценарий и нищо добро не ни чака. Има само един начин да прекъснем омагьосаният кръг и той е, като вземем инициативата и свалим това правителство с „дЪрва и камънье“. И продължим – отстраняване на Цацаров и избори до дупка, докато не отстраним цялото мафиотско блато. Задължителните условия са – Електронно гласуване , Закон за лустрацията, будни граждани, план, стратегия и бой до дупка.

БОЕЦ знаем какво искаме, знаем какво правим и знаме как да го направим. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта! После следва всичко останало."

ГД „БОЕЦ”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари