БОЕЦ: Управляват ни нагли и алчни престъпници!

2
Оставки, разследване, арест, съд и затвор!
Оставки, разследване, арест, съд и затвор!

Публикуваме коментар на Георги Георгиев - председател на  ГД БОЕЦ, относно последните скандални далавери с евтини апартаменти:

"СИТУАЦИЯТА ДНЕС!

ВОДАЧ на листата на ГЕРБ - Мария Габриел - СтокиранеГейт. Ползвала общинско жилище в София, като социално слаба докато е била евродепутат с 30 000 лева заплата. 

ПРЕДСЕДАТЕЛ на предизборният щаб на ГЕРБ - Цветан Цветанов - многоапартаментния. Закупил луксозни имоти на занижени цени ощетявайки държавата и укривайки доходи. В центъра на АпартаментГейт,

КОВЧЕЖНИК на ГЕРБ - Владислав Горанов - КръстникГейт - живеещ дълги години в луксозен апартамент на своят кръстник без да плаща наем. 

ПРЕДСЕДАТЕЛ на ГЕРБ - Бойко Борисов - използващ държавата, като своя бащиния. Дава и раздава милиони и милиарди от нашите пари, като едноличен господар и собственик на държавата. Плаща на четворна цена с нашите пари на обръчите си от фирми и тези на Пеевски за асфалт, стиропор и крадлък, а пари за здравеопазване и заплати на медицинските сестри няма. 

Управляват ни нагли и алчни самозабравили се престъпници! Оставки, разследване, арест, съд и затвор, И конфискация на незаконно придобитото имущество"

ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари