Атанас Калев: За ГЕРБ грабежът свърши

4
Хората в България ще могат да си поемат въздух
Хората в България ще могат да си поемат въздух

Публикуваме коментар на Атанас Калев относно апартаментите с ниски цени и последвалите ги политически оставки:

"Понеже цяла седмица чета как Цветанов и Цецка се оказаха в една дупка искам да попитам Бойко Борисов дали е наясно, че това е удар срещу него и Герб от същите негови приятели, на които се готви да подари повече от 2 милиарда лева, за да си купим летящите Ф-16 и евентуално да ги получим някой ден.

Покрай цялата суматоха с апартаментите в общежитието на Герб и "Артекс" и изваждането им в публичното пространство от така наречената медия "Свободна Европа", която днес изцяло се финансира от ЦРУ с подкрепата на Джорд Сорос и кръговете около него, си правя следното заключение, а именно:

- Герб си отиват, въпреки уверенията на Цветанов и Борисов, че ще служат вярно на САЩ и ЦРУ и цената, която плати България като гаранция на думите им.

- Борисов вече не е фактор, а Цветанов просто не става за пощенска кутия.

- Грабежът явно свърши за Герб и хората в България ще могат да си поемат въздух, но в задачата се пита какво се случва с другите двама, които и до момента не са осветени публично и защо ЦРУ засега не ги пипа?

- И не на последно място искам да знам дали Плевнелиев ще бъде разследван от медия "Свободна Европа" и "Биволь" или на него ЦРУ ще залага за в бъдеще време?

Но трябва да се отбележи факта, че операцията "Дупка" беше проведена безупречно и проби такива дупки в Герб, че ако евроизборите бяха днес, съм сигурен, че Цветанов и с купените гласове нямаше да има и 5 евродепутати.

Така да се каже цената на гласовете след сагата с апартаментите скочи, все пак Цветанов е много богат човек и ако досега един глас вървеше около 100 лева от тази седмица съм сигурен, че ще му искат поне по 150 лева, все пак човека е милионер в имоти".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари