БОЕЦ: Румен Радев не каза истината защо ще стиска властта поне още три месеца

0
Важната новина днес е условието за дерогация за износ на горивата на ЛУКОЙЛ, произвеждани от руски петрол
Важната новина днес е условието за дерогация за износ на горивата на ЛУКОЙЛ, произвеждани от руски петрол Снимка: Кадър Фейсбук

Важната новина днес е условието за дерогация за износ на горивата на ЛУКОЙЛ, произвеждани от руски петрол

РАДЕВ, не знам дали ще има предсрочни парламентарни избори, но задължително трябва да има предсрочни президентски избори!

Защо днес не каза истината? Истинската причина да стискаш властта през служебният кабинет! Не те интересуват проблемите на страната и дали ще има редовен кабинет и дали изборите ще са през зимата, истинската причина стана ясна преди няколко часа. ЛУКОЙЛ ще „пренесат“ бизнеса си в България и ще плащат данъци тук! Това се разпространява, като бомбастична новина, като някакъв успех, но не се казва условието! А то е – дерогация за износ на горивата на ЛУКОЙЛ произвеждани от руски петрол. Ето това е важната новина! И ЕС, и отделно Швейцария наложиха тежки санкции на Русия заради войната в Украйна. Касичката на Путин се изпразва. Брюксел даде възможност на България да дерогира прилагането н санкциите за внос на руски петрол с още година и половина до края на 2023г.(според мен грешно – това е един от греховете на ПП). Но наложи тежки санкции за износ и търговия с горива произведени от руски петрол. И понеже в Швейцария не могат да пробия, както и никъде другаде, путинските олигарси от ЛУКОЙЛ решиха да използват кремълското правителство в България, за да си осигурят дерогация за износ на продукти произведени от руски петрол и да пълнят сметките на Путин и своите офшорки!

Това е задачата на Радев и затова ще стиска властта още поне три месеца, ще протака и шиканира връчването на мандатите, за да осигури на господарите си нужното! Помните, че веднага след встъпване на власт на последният служебен кабинет на Радев той покани и направи среща в президентството именно с ръководството на ЛУКОЙЛ! БОЕЦ сезирахме ДАНС и МВР тогава, защото точно в този момент стана ясно, че по друг наш сигнал за данъчни и финансови престъпления в огромни размери срещу ЛУКОЙЛ институциите и службите са потвърдили данни за извършени престъпления представляващи заплаха за националната сигурност. Вероятно още тогава на Радев е спусната тази задача и е договорено „завръщането“ на кремълската компания.

Това, което прави Радев е престъпление срещу държавата и интересите на ЕС и НАТО. Още утре БОЕЦ ще изготвим и изпратим писма до Брюксел и НАТО, с което ще ги запознаем с действията, мотивите и зависимостите на Радев и пропутинското му правителство по отношение на ЛУКОЙЛ и в същото време по отношение на съпротивата им срещу предоставянето на военна помощ за Украйна.

Утре БОЕЦ ще потърсим среща и с Демократична България, за да получим информация за предприетите действия по внесената в Парламента от БОЕЦ подписка за импийчмънт на Радев!

Битката продължава.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари