БОЕЦ: Да покажем, че не сме стадо

1
Трябва поне едно нещо да доведем докрай
Трябва поне едно нещо да доведем докрай

"Годината започна със седем трупа.

После опитаха да подарят Пирин на Цеко. Продължи с показният разстрел на бизнесмен близък до ГЕРБ.

Последва аферата на Гинка и ЧЕЗ. После БОЕЦ разкрихме грабежа на 16 милиарда ДДС.

Майките излязоха на протест заради системата (мафията) , която убива децата им. И Той пожела да му се махнат главата. Убиха няколко хиляди овце и кози, за да заглушат скандала с къщата в Барселона. БОЕЦ разкрихме, че прокуратурата е сключила 2135 споразумения с ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС.

Босия гладува повече от два месеца срещу корупцията и мафията превзели държавата ни. БОЕЦ осъдихме НАП да ни предоставят информация за несъбраните задължения поради изтекла давност.

Седем дни след това Търговският регистър фалира.

След него фалира и застрахователно дружество „Олимпик“ и над 250 000 българи бяха „ужилени“.

И всичко това в държавата европредседател.

И винаги след всеки скандал и гейт се размазвахме от красноречие, остроумие и бездействие. Скачахме от скандал на скандал и след третия ден вече не беше модерно да се занимаваш с поредният гейт, защото следващият набираше сила. И нищо не доведохме до край. И през цялото това време мафията ни се хилеше и грабежа продължаваше с пълна сила. Защото сценария работеше. Сценария за превръщането на един народ в стадо.

А трябваше поне едно нещо да доведем до край. И виновните да платят за престъпленията си. И лавината да тръгне. Давехме се в блатото на постоянните скандали и следвахме събитията. Вместо ние да редим събитията и мафията да отвръща на ударите. Пишем по десет поста на ден, вместо да излезем в десет часа сутринта и да блокираме съдебната палата, или министерски съвет. Защото ни вкараха в капана на многоговоренето и нищонеправенето.

Сами се вкарахме заради страховете, комплексите, егото и егоизма си. А можем да променим това, ако поне едно нещо докараме до край.

Всичко е важно, и починалата родилка от Сливен, и децата от радиохора, и царските конюшни, и всеки един случай трябва да бъде разследван. И всеки да плати за престъпленията си. Но, за да се случи това е нужно да спрем и поне едно нещо да доведем до край. Да покажем, че не сме стадо и не забравяме.

Има една битка, която първо трябва да спечелим и тя е – отстраняването на мафията от властта. На площадите до постигането и. И всеки един скандал може да е повод. Всичко друго следва след това. Няма да забравим. И прошка няма да има. БОЕЦ сме гарантираме. И ще се борим до край.

ВАЖНО Е НАЧАЛОТО. И бой до дупка. Скоро. И когато излезем, ни последвайте."

ГД "БОЕЦ"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари