Близки изпращат Ивелина в последния й път

17

Поклонението ще се състои днес в Червена вода

Близки, приятели и всички съпричастни към трагедията, сполетяла семейството на Мартин Симеонов и Ивелина Маринова, могат да я изпратят в последния й път днес. Поклонението ще се състои на 27 май в Червена вода от 13:00 часа. Ивелина почина след раждане на второто си дете с цезарово сечение в УМБАЛ "Канев" - Русе.

На 24.05.2023 ни напусна нашият вечен Ангел!

Нека, който иска да я изпрати в последния й път, да заповяда на 27.05.2023 г. от 13:00 часа в църквата на село Червена вода.

Мили ангеле мой, помни, че някой ден завинаги с теб ще се съберем. Цялата наша любов изпращаме ти сега - да те топли там, във вечността!

Завинаги в сърцето ми, любов моя!”, написа в социалната мрежа съкрушеният съпруг на починалата родилка.

Кадри във Фейсбук показват колко щастлив е бил Мартин с бременната Ивелина и сина им, както и с какво нетърпение са очаквали бебето.

Family 3+1“, гласи текст към семейна снимка от януари тази година.

Пожелавам ти в живота ти да преливат здравето, благоденствието, обичта и всичко онова, което не се купува с пари, но те прави истински щастлива.

Остани също така същата прекрасна съпруга, която знае как да ни направи щастливи!

Честит рожден ден“, пише Мартин по повод рождения ден на Ивелина преди месец.

Днес, моят герой Ivelina ме дари с малък голям мъж - Белослав! Да ни е жив и здрав, и много успешен! Благодаря ви и на двамата, че ви има1+1=4, заявява щастливият татко часове преди да го сполети най-страшното – мигът, в който Ивелина вече я няма.

Според коментари под статии по темата в Dunavmost.com лекарката, която е била дежурна смяна в АГ отделението, е д-р Ани Матеева, на която през 2010 г. Окръжен съд - Русе дава условна присъда от 8 месеца за смъртта на бебе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Спокоен до 2
    Не сте прав. Ако не са пенсионерите, нещата в болницата ще станат зловещи. Сал един Косев е останал в ортопедията /примерно/. На 70 години. Кой да ви протезира коляно или тазобедрена става? Филипов ли? Дето не му дават и да шие?
  • -4
    2
    да
    Грозно и много тъжно.Тази болница се управлява от пенсионери .Некомпетентност и безхаберие.
  • 2
    1
    Александър
    Бог да я прости жената и дай боже възмездие до гроб за виновните от УМ БАЛ Канев!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари