Мъж е прострелян по време на лов край Червена вода

2
Пострадалият е ранен в ходилото
Пострадалият е ранен в ходилото

Пострадалият е ранен в ходилото

Полицията изяснява сигнал за прострелян по време на лов мъж. За случая е съобщено в полицията вчера сутринта в 09:00 часа, чрез ЕЕН 112. На място са изпратени служители от Второ РУ за изясняване на инцидента.

При извършените първоначални проверки е установено, че произшествието е възникнало около 08:40 часа в землището на с. Червена вода при провеждане на птичи лов от местната ловната дружинка. Пострадал е 63-годишен мъж, който носейки ловното си оръжие насочено надолу към земята се е спънал, докато преминавал през гъста растителност, при което е произвел неволен изстрел и се прострелял в ходилото.

Първа помощ на място са му оказали другите ловци, след което с техен транспорт са го откарали до спешно приемно отделение на болницаКанев“ в Русе.

По случая е образувана преписка по описа на Второ РУ и се изяснява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Ангел
    Какво да стане друго по ловните дружинки е пълно с дрогирани и пияни всеки втори наркоман ловджия станал
  • 8
    5
    хаха
    Тази червеноводска ловна дружинка е редовно в новините с убийства на домашни любимци и самопрострелване и никой за нищо не ги разследва. Там явно са само началници :D
  • 6
    4
    kyp
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 11
    3
    Отегчен
    Той по пътя не може да ходи, оръжие му дали в ръцете.
  • 9
    2
    daskal
    Дърти комплексари с меки пишки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари