Възрастна русенка пострада при семеен скандал

3
78-годишната жена е ударена с ваза по главата от съпруга си
78-годишната жена е ударена с ваза по главата от съпруга си Снимка: Dunavmost

78-годишната жена е ударена с ваза по главата от съпруга си

Полицията изяснява сигнал за домашно насилие, при който е пострадала жена. На 9 март около 16:30 часа от спешното отделение на болница „Канев“ в Русе е получен сигнал за постъпила при тях жена, пострадала при семеен скандал. За изясняване на случая са изпратени служители на Второ РУ. В медицинското заведение е установена 78-годишна русенка. Тя обяснила, че между нея и съпруга ѝ е възникнал скандал, първо на вилата им, а след това е продължил и в дома им в Русе, където 81-годишният мъж ѝ нанесъл няколко удара със стъклена ваза по главата.

На пострадалата са ѝ били направени два шева на главата. Случаят е документиран като е образувано бързо производство за престъпление срещу съпруга.

Мъжът е бил задържан по ЗМВР. Работата по разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Викентий Джойнтарски
    Горката жена, горкият съпруг. Защо не са се развели навреме, а не на стари години да се избиват като семейство Роуз. Подозирам заради страх лт самота. Е, по-добре сам, отколкото със скочубра/торбалан.
  • 7
    1
    sgdsdgsdg
    всяко търпение си има край ,а ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари