Блъснаха жена на пешеходна пътека в Ботевград

0
Нито един от очевидците на инцидента не е пожелал да даде показания в полицията
Нито един от очевидците на инцидента не е пожелал да даде показания в полицията

Нито един от очевидците на инцидента не е пожелал да даде показания в полицията

46-годишна жена е с опасност за живота, след като бе пометена на пешеходна пътека в Ботевград. Свидетел на удара е писателят Христо Стоянов, който разказа за случая с пост в социалните мрежи. По думите му на 17 юли пред очите му е била блъсната жена от бързо каращ автомобил. От публикацията му става ясно, че нито един от очевидците на инцидента не е пожелал да даде сведения на полицията. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни.

„Спрях, за да мине жената. Тя стигна до осевата линия, когато една кола се зададе с бясна скорост и я удари. Потърпевшата полетя на 15 метра. Шофьорът слезе и каза „Тя не беше на пешеходната пътека”. Изумих се. Имаше 30 души и нито един не даде обяснения в полицията. Веднага се обадих на 112. Когато осъзна какво се е случило, водачът започна да плаче”, обясни в ефира на „Здравей, България” по NOVA очевидецът Христо Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    до 1
    Моментално ти обяснявам. Преди няколко години аз с мои приятели сме свидетели на ПТП. Ама пред очите ни, на 10 метра стана. Няма жертви, там потрошени, викове крясъци, звъня на 112. След два дена ме търсят дали ще свидетелствам - "Ама разбира се, нали бях там". И сега се започва. Аз с мой приятел, също свидетел отиваме на втория етаж в КАТ-Русе, като уговорката е за 13:00 часа. Излизаме от работа, вършим си гражданската отговорност. До 16:30 седяхме като просяци пред кабинета на някой си. ТРИ ЧАСА И ПОЛОВИНА!!! Там няма къде да седнеш, има едни радиатори на които да се подпираш от време на време. Та, вече и да дерат някой жив пред очите ми - "с гръб бях, нищо не видях" !
  • 2
    1
    daskal
    От 30 човека нито един (!) не е пожелал да свидетелства. Защо? Даваме ли си сметка колко много отговори има този въпрос? И те казват много страшни неща за държавата, обществото ни и нас самите - като човеци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари