Блъснаха дете с тротинетка в Русе

5
Инцидентът стана тази вечер пред магазин "Пацони" в квартал "Чародейка"
Инцидентът стана тази вечер пред магазин "Пацони" в квартал "Чародейка" Снимка: Пътна обстановка и ПТП-та в Русе / Фейсбук

Инцидентът стана тази вечер пред магазин "Пацони" в квартал "Чародейка"

Блъснаха дете с тротинетка в Русе.

Инцидентът стана тази вечер пред магазин "Пацони" в квартал "Чародейка".

На мястото на произшествието има екип на "Пътна полиция", който снема показанията на шофьор на лек автомобил "Тойота".

Все още няма официална информация за причините за инцидента и състоянието на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Ъ?
    Къде го този знак по Витошка че всеки ден минавам оттам и никога не съм го виждал?
  • 2
    18
    Салабашева
    Идете да карате скутери, тротинетки, велосипеди по Витошка в София! Там отново със знак е забранено движението на гореспоменатите! Може ли 12-15 годишни деца да хвърчат с 30 км /ч на сантиметри от бебешки колички, малки деца ? Как може да се предвиди реакцията на отсрещния?
  • 1
    17
    Ужс
    Всичко дето е под евро 5 да се забранява..Чичунгерите шкембелии да си карат пърдялниците нов внос само на село. Защо осмърдяват целия град с някакви боклуци спасени от някоя изпърдяна автоморга в Италия дето са ги карали поне трима собственици смрадливи турчоля и 10 ароматизатора немоат им отмиришат миризмата на овча пръдня? Ай сикана!
  • 3
    16
    Иванов
    Абе Иванова, ти малоумна ли си или да? Какви велосипеди искаш да забраняваш и защо ги слагаш под общ знаменател с електрическите скутери, които неправилно тук коментиращите масово наричат тротинетки. Изобщо забрани нека има, но само за електрически задвижвани средства, но не и за механично задвижваните. Има и велосипеди с мотори, които са много шумни и замърсяват ужасно много въздуха, а за тях забрани няма , пък са не по-малко опасни от тротинетките и скутерите, а дори и повече, понеже достигат по-високи скорости.
  • 6
    15
    мм
    да ги забранят за каране по пътното платно както и по центъра
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари