Русенец блъсна 11-годишно дете до Спортното училище

2
Детето се е отървало с охлузване на коляното
Детето се е отървало с охлузване на коляното

Детето се е отървало с охлузване на коляното

Пешеходец е леко пострадал при ПТП вчера в Русе.

Инцидентът е възникнал следобед около 15:30 ч. на улица „Професор Димитър Баларев“, където лек автомобил „Дачия“, управляван от 32-годишен мъж, е блъснал пешеходец (11 г.), пресичащ пътното платно от дясно наляво.

Екип на Спешна помощ е откарал момчето за преглед в УМБАЛ „Канев“, откъдето е освободен с диагноза - охлузване на коляно.

Произшествието е изяснявано и документирано от екип на пътна полиция по административен ред с причина - отнето предимство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    ,,
    То там всеки пресича като безсмъртен
  • -4
    2
    Архитекта
    А не трябва ли да има придружител със светлоотразителна жилетка на деца и ученици при пресичане на улицата ? По цял свят ги има.
  • 16
    1
    sudo
    Всяка сутрин към 8:30 на кръстовището на Потсдам с Михаил Арнаудов. децата от училищата в близост на групи от по 5-10 човека пресичат улицата от където им падне. Никакъв контрол. Как един учител не им направи забележка че е опасно това нещо. Но ние в БГ взимаме мерки след като някой пострада.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари