Пускат под гаранция певицата Диона

1
Заплашва я затвор от 1 до 3 години
Заплашва я затвор от 1 до 3 години Снимка: Снимка: DIONA / Facebook

Заплашва я затвор от 1 до 3 години

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 28-годишната Диона, хваната да шофира с положителна проба за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда от една до три години затвор, както и глоба от 500 до 1500 лева.

От прокуратурата съобщиха, че са пуснали певицата под парична гаранция в размер на 5000 лева. Наблюдаващ прокурор е дал указания, а разследването по случая продължава, пише 24 ЧАСА.

Певицата Диона беше арестувана, защото бе заловена да шофира с положителна проба за кокаин.

Полицаите я спипали с "Порше" във вторник, около 4:00 часа сутринта, на улица „Даскал Стоян Попандреев" в София. Обвиняемата е дала кръвна проба за изследване в болница, чийто резултат все още не е готов. Била е арестувана и отведена в Шесто РПУ.

Диона започва да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в различни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, специалност "Политология".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    оппа
    блок, блок, блок!!!
  • 11
    2
    123456
    Наркоманка курваляк
  • 20
    1
    Тази пък...
    Тази курва кой я знае? Явно е някаква скъпо платена проститутка, с една дума проста п...а. Каква певица бе, а-а-а на онзи микрофон...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари