Жана Бергендорф: Българската полиция се държа много грозно. Теглих им една майна!

1
Попаднах в битов скандал, сподели певицата
Попаднах в битов скандал, сподели певицата Снимка: Личен архив

Попаднах в битов скандал, сподели певицата

Ден след като излезе от ареста, певицата Жана Бергендорф застана пред камерата на Bulgaria ON AIR. Тя беше арестувана по сигнал, че е вилняла в квартал "Овча купел" и изпотрошила къщата на приятел, с когото пили цяла вечер.

В съобщението на МВР за ареста пише, че тя се е държала грубо с полицаите при ареста.

"Всичко, което се изписа, е огромна лъжа. Истината е, че попаднах в битов скандал, вдигнах малко гласа си, когато човек е емоционален, вдига тона. Не съм чупила никакъв апартамент, не съм счупила и една чаша. Истината е, че българската полиция се държа много грозно и грубо - с ритници, блъсканици, с белезници бях заключена. Теглих им една майна, тъй като бях предизвикана от тях", заяви Жана Бергендорф пред Благовест Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до 3
    Паразитите на ЕС/НАТО са върколаците, които ще погълнат селяните, земята, добитъка, потомството и добитъка. Mafia, известна също като Werewolf, е руска игра за социална дедукция, създадена от Димитрий Давидов през 1986 г. Играта моделира конфликт между две групи: информирано малцинство (мафиотите или върколаците) и неинформирано мнозинство (селяните). Мат. 7. [15] Пазете се от лъжливите пророци, които идват при вас в овчи кожи, но отвътре са вълци грабители.
  • 0
    3
    чичомехтинпедала
    Ние си харесваме сланинестите тантурести текезесарки, вмирисани на кравешки лайна и спермата на бригадира, с космати криви крака, сплъстени коси, беззъби усти и лапи челични! Но най-вече трябва да са ЗАГОРЕЛИ, че да може да се уредим! За такива преуспели не можем и да си помислим! Слава на БКП и на рошлямия! Хлъц!
  • -3
    2
    чичомиткобрат
    Жена с боядисана в червено коса - сексуално фрустрирана, с други думи - недоебана. Колкото по-яко червена й е косата, толкова повече е недоебана.
  • 14
    1
    Айде де...
    Деградирал боклук си Жана - жалко , че имаше талант ( глас ) .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари