Бивш любовник заля с киселина тази красавица

1

Победителка в италианския конкурс за красота „Мис Романя” (Miss Romagna) Джесика Нотаро е хоспитализирана в тежко състояние, след като е нападната от бившия си приятел.

Мъжът е залял 28-годишната хубавица със сярна киселина, съобщава местното издание Corriere della Sera, цитирано от БЛИЦ.

Нападението е извършено в курортния град Римини. 29-годишният африканец от Кабо Верде Едсън Таварес, причакал младата жена пред дома й и залял лицето й с химикала.  

Нотаро е откарана в болница в тежко състояние. Лицето, бедрата и тялото й са изгорени. Добрата новина е, че има шанс да запази зрението си.
 
Нападателят е арестуван.

Изданието съобщава, че красавицата е подавала сигнал в полицията срещу африканеца. Двамата са живеели заедно известно време. Преди година обаче италианката го оставила и Таварес започнал да я преследва и заплашва.

Джесика Нотаро спечели конкурса „Мис Романя” през 2007 година. След това взе участие в националния конкурс по красота и достигдна до финала. През последните години хубавицата работи в делфинариума в Римини.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари