Криминален герой висна дрогиран от тераса!

0
Горанов е бившият бодигард на бизнесмен, който бе публично екзекутиран в нощен бар преди години
Горанов е бившият бодигард на бизнесмен, който бе публично екзекутиран в нощен бар преди години

Бургаският криминален герой Горан Горанов отново се прояви – вися дрогиран от терасата на апартамент в ж. к. „Меден рудник”. Бившият бодигард на бизнесмен, който бе публично екзекутиран в нощен бар преди години, е прибран в Психото, където се намира и аверът му Симеон Стоянчов - Малката Рижа. Около 8,25 часа в на 24 май е подаден сигналът, че мъж в неадекватно състояние виси на поставките на климатиците от терасата на блок № 91.

31-годишният Горан Горанов бил предрусал, не говорел и бил неадекватен. Поради създалата се ситуация, мястото на инцидента е посетено от  психолог към институт по психология на МВР. Впоследствие Горан е свален невредим от служители на пожарната.

С постановление на дежурен прокурор Горан Горанов е настанен в Центъра за психично здраве. В наркоквартирата в бл. 91 са установени още две лица. Там били Г.П на 37 години от гр. Габров и М.Ф на 23 години от гр. Бургас, които са наематели на жилището.

Във всекидневната на апартамента е намерена дрогата, с която Горан се е надрусал, преди да увисне екстремно през терасата. Открито е полиетиленово пликче, тип "джъмпер", съдържащо остатъци от кристално жълтеникаво на цвят вещество, както жълтеникаво кристално вещество, поставено върху керамична плочка, намерено е и едно топче марихуана, както и полиетиленово пликче ,съдържащо жълтеникаво на цвят прахообразно вещество, открито е още полиетиленово пликче, съдържащо следи от бяло кристално вещество. Лицата са задържани за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари