"Биволъ" осъди кмета на Поморие и собственика на Канал 3 за клевета

0

"Биволъ" осъди кмета на Поморие и Канал 3 за клевета.

Това научаваме от фейсбук страницата на сайта "Биволъ". Ето какво точно пише в социалната мрежа:

"Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр. Архив Биволъ/ и собственика на кАнал 3 - "Елит Медиа България" ЕООД.

Алексиев и Канал 3 бяха осъдени заради гнусните клевети срещу Биволъ и екипа ни, че сме рекетьори и разследванията ни били мотивирани от лични интереси. Абсолютна и брутална лъжа, обида и клевета, заради която свинските марионетки и ла.нометки ще си получат заслуженото!

А #ГешевЕПозор е образувал по клеветите им дела срещу Биволъ за ОПГ  Защото баш ние сме главната Мафия, която се изправя срещу държавната #Мафия

Оттук нататък предстои верижно завеждане на дела срещу всички свински медии, които повтаряха и тиражираха клеветата "рекетьорите от Биволъ"! Ще бъдем наистина безмилостни, защото Биволъ ПОМНИ и никога НЕ ЗАБРАВЯ. Освен това сме едни много търпеливи хора и умеем да търсим постоянно и да чакаме Справедливостта!

Не всичко е обречено в Съдебната ни система, когато има доблестни магистрати, които не страхуват Пеевски, а имат морала и съвестта на истински законопазители!

Специални Адмирации и за адвокат Георги Атанасов!"

Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр....

Публикувахте от Биволъ в Неделя, 13 септември 2020 г.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари