Бойко Борисов: Не се чуди къде съм, КирилЕ!

1
Лидерът на ГЕРБ коментира отсъствието си от съдебната зала по делото за клевета
Лидерът на ГЕРБ коментира отсъствието си от съдебната зала по делото за клевета Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ коментира отсъствието си от съдебната зала по делото за клевета

"Рано или късно Кирил Петков ще трябва да спре само да “говори”, а да започне и да “отговаря”. Корупцията и кражбите трябва да се показват и разследват. Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и т.н. на кабинета “Петков” са предадени на разследващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!". Това написа на профила си във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тук съм, за да опровергая една голяма лъжа от последните месеци – че има посредници при доставките на газ за България, заяви по-рано днес пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме Промяната“(ПП) Кирил Петков пред Софийския районен съд, където днес е заседанието по делото, което той заведе срещу Борисов. Делото, заведено за клевета, е във връзка с изказване на Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са взимали комисионни от договори за доставка на природен газ.

В профила си във фейсбук Петков написа - "Къде е Бойко Борисов? Няма го в съдебната зала! Защо? Защото и той знае, че лъжите в тази зала имат реални последици". Днес, посочва съпредседателят на ПП, аз съм тук не само заради "грандиозните лъжи на г-н Борисов за газовите посредници, които са абсолютно неверни, а защото с тези лъжи той иска да открадне надеждата на българските граждани. Иска да открадне надеждата на хората, че има български политици, които вярват, че никой не може да се обогатява от обществените средства".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Народът
    Искам ви и двамата в една килия за поне по 15 години, мама ви крадливо-лъжлива, да еб@!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари