Николай Нанков осъди Антон Кутев за клевета

1
Защитавам доброто си име, отбеляза гербаджията
Защитавам доброто си име, отбеляза гербаджията

Защитавам доброто си име, отбеляза гербаджията

Председателят на парламентарната регионална комисия Николай Нанков (ГЕРБ) осъди и на втора инстанция за клевета бившия говорител на служебното правителство Антон Кутев. Той ще трябва да плати обезщетение от 25 000 лева.

Клеветниците трябва да знаят, че неверните им твърдения няма да остават ненаказани. Защитавам доброто си име. Обезщетението ще даря за деца, лишени от родителски грижи в избирателния ми район Ловеч. Защото те, както и доброто име, остават след нас“, написа във Фейсбук Нанков.

Делото за неимуществени вреди беше заведено от него в отговор на изказване на Кутев пред журналисти в кулоарите на парламента през 2021 г., че Нанков е подписвал договори за над 1 милиард лева без да са обезпечени със Закона за държавния бюджет, „нещо, което следва да стигне до прокуратурата, защото представлява форма на измама“.

Депутатът от ГЕРБ го даде на съд за публично злепоставяне вследствие на изнесена невярна информация, на клевети и обиди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари