Кирил Петков съди Бойко Борисов за половин милион лева

4
Омръзна ми да слушам лъжите му, заяви лидерът на ПП
Омръзна ми да слушам лъжите му, заяви лидерът на ПП Видео: NOVA

Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов за половин милион лева

Това каза пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ и бивш премиер Кирил Петков. Повод за коментара му е изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са взимали комисионни от договори за доставка на природен газ.

Жалбата е за това, че Борисов каза, че сме взели средства от посредници и че сме взели някакви комисионни. Омръзна ми да слушам лъжите му за посредници, за комисионни, всякакви клевети, които той непрекъснато говори, каза Петков, предва БТА.

Той посочи, че ръководеното от него правителство е успяло да договори цена на природния газ с 30 долара под тази на европейския пазар.

Кирил Петков заяви още, че арестът на Бойко Борисов е бил само първата стъпка. Много хора са разочаровани, че той е още на свобода. Това е само първата стъпка, която ще довършим след 2 октомври. Това, което видяхме, е, че докато не си оправим правосъдието, няма да можем да си свършим работата, каза още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    DFTYE
    Браво!!! Точно така трябва! Който си търси ,си го намира!!! По цял ден ръсят само лъжи и измислици и сигурно и сами си вярват но вече няма кой да им повярва на манипулациите!!!
  • 3
    2
    :lkn
    И на нас ни омръзна от лъжите ти! Трябва само публично да си признаеш, че си американски агент/шпионин! Ние го знаем, но сам го заяви! Бъди мъж, а не ... както сам го писа и изтри в коментар "мека китка"!
  • -5
    1
    русенец
    Малката Тиква щяла да съди голямата Тиква. Аман от циркове, аман от некадърници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари