Бисер Миланов обжалва постановление на ОИК - Русе

1

 

Бисер Миланов обжалва постановление на ОИК - Русе във връзка със за заличаване на регистрацията на кандидатурата му за независим общински съветник. Господин Миланов предостави на Dunavmost.bg кореспонденцията между него и и съответните институции, както и негов личен коментар по случая.

Редакцията ни публикува материала без редакторска намеса.

Без опит за манипулация и вменяване на мнение, само и единствено заради правото на всеки да изрази позиция и да има свобода на словото.

Бисер Миланов:

"Здравейте приятели и жители на град Русе!

Относно кандидатурата ми за  НЕЗАВИСИМ общински съветник, искам да ви уведомя , че вчера ( 27.09.2015г.) внесохме поредното искане за отмяна на постановлението на ОИК - Русе за заличаване на регистрацията ми. 

Причините да обжалваме са, че при извършена от нас проверка открихме, че 5 от евентуалните 29 лица посочени от ГРАО - Русе за грешни, са реални хора., за които има достатъчно лични данни като точен адрес и подпис, от което да стане видно че лицата са действителни.            

Казвам "евентуални", понеже както на 27.09.2015г. , така и на 26.09.2015г. ГРАО не работеха, въпреки че е записано в предизборната програма, че последния им работен ден е на 27.09.2015г. включително.

За да отстраним техническите грешки, приложихме към искането ни копие от личните карти на лицата, при които са допуснати грешки при записването им на електронен носител, понеже тези хора са наши лични познати и близки, и са дали лично и саморъчно съгласието си за издигането ми като независим кандидат за общински съветник.

Другата причина е, че три от лицата, които са на хартиения носител също не са проверени, написани дори с номерата на личните карти, както ни бе вменено в началото на събирането на нашите подписки .

Сега очакваме ЦИК да се разпореди, ГРАО да извърши повторна подробна проверка на последно внесените от нас 78 записа!

 Е, пак ще чакаме, какво да се прави нали сме от простолюдието!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари