Убийте трола с мълчание

1
Бъдеще за Русе: Не им се връзвайте на простотиите, не им давайте възможност за реплика
Бъдеще за Русе: Не им се връзвайте на простотиите, не им давайте възможност за реплика

Скъпи приятели, от няколко дена жалките тролчета в Русе се активираха да плюят по активисти на „Бъдеще за Русе“.

Неподготвен за понасяне на истината за провала на управлението, кметският екип не намери начин да обясни на Русенци, защо загърби интересите им, за сметка на шепа парвенюта. Изпращането на камъните до президента на ЕК г-н Юнкер само бе моментът в който нервите не издържаха. Видял заплаха, че втори мандат може и да няма, кметът, без разрешение „от горе“ даде на ДАНС и г-н Цацаров председателят на движението, с което заплаши, че всеки, който посмее да се жалва на независима от олигархията институция ще бъде мачкан от Тайните служби.

Проверка на IP адресите на троловете, които спамят простотии в коментарите на критичните статии представящи истината за кметският екип на Русе показа, че компютрите на част от тях се намират на територията на Община Русе и Европейския информационен център в града. Нима това не е безобразие? Да плащаме заплати на общински служители за да ръсят по цял ден простотии в нета.

Отказът на полицията официално да разкрие идентичността на клеветниците ни подстрекава да ги търсим сами и наказваме.

„Бъдеще за Русе“ призовава своите приятели – Придържайте се към закона, не го нарушавайте и дори вече да знаете кои са авторите, оставете ги да гният в собствената си душевна мизерия. Не ги бийте и не заплашвайте, защото те само това чакат- да арестуват някого за хулиганство.

„Тайният обяд“, проведен на 29 май в ресторант „Хепи“, на който говедата облечени във власт разискваха как чрез данъчната служба да притискат тези които им разкриват далаверите, вече ни е известен с най-малките подробности. Без да назоваваме имена, вие се досещате кои са участвали в него.  От тях не се притесняваме. Знаем кои са, те също имат слабости…За повечето от тях има  висящи преписки в прокуратурата.

Ние продължаваме, те няма да мирясат, защото се самозабравиха.

Но скоро ще престанат! Господ си знае работата…

„Убийте трола с мълчание“, не им се връзвайте на простотиите, не им давайте възможност за реплика. Това е достатъчно…когато се уморят ще спрат. Защото никой не вярва на безпредметните им глупости.

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари