Бебе изчезна от болничното легло на майка си, но ето какво се случи след 10 години

0
В ЮАР осъдиха на 10 години затвор жена, която отвлякла бебе преди цели 10 години
В ЮАР осъдиха на 10 години затвор жена, която отвлякла бебе преди цели 10 години

В ЮАР осъдиха на 10 години затвор жена, която отвлякла бебе преди цели 10 години.

Похищението станало, когато детето било току-що родено. То било задигнато от болничното легло на майка си.

51-годишната жена беше арестувана през 2015 г., когато в училището, където записала отвлеченото дете, станало ясно, че то си прилича съмнително много с друго момиче, информира Канал 3.

Полицаите изискали да се направи ДНК тест на 10-годишната ученичка. Така момиченцето, кръстено от родителите си Зефани Нърс, се оказало сестра на по-малко момиче от същото училище. Биологичните родители не можели да повярват, че открили първородното си момиченце. Те никога не изгубили надежда, че някога ще го открият. Медиите дори отразявали няколко пъти как семейството празнува рождения ден на изчезналата си дъщеричка.

10-годишното момиченце обаче искало да остане да живее със съпруга на жената, която го отвлякла. Тя не искала да повярва, че тази, която наричала "мамо", я е отвлякла и не иска и да чува за истинските си родители

Съдията по делото взел решение за 10-годишна присъда, тъй като похитителката е имала хиляди възможности да се разкая и да се обади на истинските родители, но не го е направила. Тя много добре е знаела, че родителите още търсят Зефани, но си е мълчала толкова години. Идеята й да се представи като жертва пред съдията също й изиграло лоша шега, коментират медии в ЮАР. В съда не повярвали и на историята на обвиняемата, че неизвестна жена "просто й подала вързопче с бебе" на ЖП гара.

На въпрос на журналист: "Разбирате ли мъката, на която сте обрекли семейство Нърс?", осъдената отговаря:

"Не съм знаела, че детето е откраднато! Извиних се на това семейство. Аз също съм жертва! Всичко е в ръцете на Господ..."

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари