ББ избра трудния път към личната си голгота

2
И ще го извърви сам
И ще го извърви сам Снимка: БГНЕС

Нека да обобщим!

ББ избра трудния път към личната си голгота и ще го извърви сам, за да види със собствените си очи какво му е приготвила съдбата. Президентът Румен Радев си избра мухлясълите червени старци и беловласи агентурни „стратези“, които ще ни спасяват под знамената на Държавна сигурност. Дотук предполагам няма изненадани. Всеки човек през живота си прави няколко важни лични избора и те са автентичния печат на неговата същност! Вечен печат.

Каквото и да са решили титаните на днешното време в лицето на първите двама мъже, крепост Орлов мост се превърна в символ на волята за промяна, знак за зараждащо се гражданско съзнание и усещане за национална гордост. Демократичен храм на бунта, готов да разкъса оковите на политическото статукво, метастазирало от утвърдени през десетилетията фалшив преход престъпни практики на действаща мафия. Слава.

Истанската промяна, обаче, е твърде далеч!

И няма как да бъде друго, защото не може да произведем различно държавна управление чрез ползване на законово установените правила на статуквото. Ако някой се прави илюзията, че е възможно, той е обикновен глупак. Старата законова матрица ще произведе лош резултат изцяло в полза и услуга на дълбоката престъпна власт.
–––––––––––––––––––––––
За дълбока промяна на правилата е необходима критична маса от лица с безспорен обществен авторитет, които да гарантират с името си новите правила, изработени изцяло в обществена полза. Без такива конкретни лица, преходът към реална демократична форма на управление с върховенство на закона е немислим. Така мисля аз на базата на много въведени в уравнението ми на успеха константи. И много други подобни.
–––––––––––––––––––––––

Лицата, които представляват държавната и политическа власт на страната са слабо грамотни на тема демократично управление. Това е истината, която остава скрита зад гръмки речи, патосни слова и политическа драматургия. Не стават. Не стават, защото не разбират, че когато властта нарушава законите на страната се поражда право и отговорност на всеки гражданин да наруши закона, в защита на собствените си права. Нещо повече, всеки гражданин е длъжен да отговаря на противозаконната репресия на държавни органи с противозаконни действия дотогава, докато бъде възстановено върховенството на закона над всички. Това е всичко!

За подобно съзнание на държавници се изискват много знания, висок интелект и завидна подготовка за управление. Нашите управници са хора от миналото, които разбират властта като власт на държавните органи над свободите на гражданите уредени от векове от международната право, а вече и в нашето. Вехни хора с архаични разбирания за държавно управление!

Управлява ни мафия! Всички лица произведени от тази мафия трябва да бъдат дератизирани и унищожени, колкото и да ми е тъжно за личната им съдба. Революцията иска жертви и ако има такива, които заслужават те са всички онези активни и пасивни съучастници, които съзнателно или не участваха в убийството на милиони невинни души през изминалите 32 години власт на престъпен държавен октопод.

Свобода. Днес и сега.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари