Да надникнем в мозъците на Радев и Борисов

0
Вие сами преценете кой кой е в цялата тази игра
Вие сами преценете кой кой е в цялата тази игра Снимка: БГНЕС/архив

Експертът по национална сигурност Николай Марков с коментар във фейсбук профила си:

"Предлагам ви да надникнем в мозъците на Радев и Борисов, отвъд значението на отделните думи, изречени относно ареста на Навални. Вие сами преценете кой кой е в цялата тази игра:

Борисов: "Радев да каже позицията си за Навални, няма да му се карат толкова."

Радев: "Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа."

От горните абзаци става ясно, че има конкретен субект, който има санкция да размаха пръст на българския президент и премиера на страната знае кой точно е този субект. Това от своя страна означава, че Радев няма свободна воля в качеството си на държавен глава и има преки зависимости, които са ясни на българското правителство. Нали не греша?

Отделно от това, споменатите от президента субекти Гебрев и турските граждани, които бяха върнати на Ердоган с негласно решение на Борисов, бяха открито защитени от всички световни лидери, които днес настояват за освобождаването на Навални. Всички знаете кои са тези лидери. Така излиза, че именно Борисов е човека на Путин и Ердоган в България с когото са избрали да работят и срещу които е насочено острието на президентското копие. Като еманация на президентска мисъл е потвърждаването пред света от страна на Радев, че Гебрев и "други български граждани" са били наистина отровени от Владимир Путин. Пак нямам грешка в изводите си дотук, нали?

Кое тогава е истинското лице на държавника Радев?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари