Бащата на Антон Тодоров е съден за опит за убийство с мотика

0
Скандали и грозни нападки в днешното заседание на парламента
Скандали и грозни нападки в днешното заседание на парламента Снимка: БГНЕС

"Бащата на Антон Тодоров, който неколкократно заявява, че е част от радикалното крило на ГЕРБ и хули бащите ни, е бил предложен за герой на социалистическия труд и утвърден от ЦК на БКП.

Същият е осъден за опит за убийство с мотика и е лежал в затвора там, където самият Тодоров е искал да бъде назначен за надзирател. След това Тодоров е кандидатствал и за офицер в държавна сигурност. Не е приет и на двете места! Добре е хората, които ни хулят да погледнат собствените си роднини."

Това заяви в пленарна зала депутатът от БСП Славчо Велков по време на заседанието за смяна на председателя на НС Димитър Главчев. Социалистът обвини Главчев, че в понеделник е бил на тайна среща с посланика на арабски Кюрдистан, пише RNS.

Припомняме, че вчера левите в парламента поискаха да бъде отстранен председателят на Парламента, защото е допуснал в залата да се говори с омраза, за многократните нарушения и превишаване на правата му.

Втори месец 44-ото НС работи по минути, не часове и коментарите са свързани само с персонални и партийни обвинения и нападки. Правителството не само няма програма, няма законодателна инициатива, но и няма да има до края на тази сесия. Ето защо тук се спори за миналото, за да си прикрие факта, че ние нямаме работа, припомни Корнелия Нинова. Тя поиска премиерът Бойко Борисов да пита канцлера на Германия Ангела Меркел одобрява ли правителството на ГЕРБ, което само за 2 месеца успяло да върне нацистки символи и изказвания, одобряващи Третия Райх.

"За ГЕРБ са гласували 17% от българските избиратели. Нека не се превъзбуждат, че много хора са им дали доверието си. Понеже Вие всички се оливате, аз заявявам, че партия „Воля“ ще напусне НС и ще се върне когато пиар акциите и започне да кове закони", категоричен бе лидерът й Веселин Марешки.

Източник: RNS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари