Баничарка удари 100 хиляди лева от лотарията

0
Всеки ден търках битечета и се молех на Бог да направи така, че да спечеля някой лев
Всеки ден търках битечета и се молех на Бог да направи така, че да спечеля някой лев

80-годишната Мария Крумова от Дупница, по-известна като Мария Баничарката, спечели 100 000 лв. от моментната лотария. Възрастната жена заделяла ежедневно пари от скромната си пенсия за лотарийни билети и щастието й се усмихнало, съобщава struma.bg.

„Всеки ден търках битечета и се молех на Бог да направи така, че да спечеля някой лев, но не съм очаквала да спечеля такава голяма сума. Купих си поредния талон и уцелих две корони, на които пишеше 100 000 лв. В първия момент не можах да повярвам. Обадих се на дъщерята да дойде и тя да провери билета. Тя изпрати сина си, който погледна билета, зарадва се и ми каза, че съм спечелила 100 000 лв. Още не съм взела парите, но съм ги разпределила - по 20 000 лв. на двете ми дъщери, на зетьовете, внуците и правнуците ще дам по 5000 лв., за мен остават 20 000 лв. На мен не ми трябват пари, но да си имам за всеки случай”, разказва жената.

„Четиридесет и три години работих като мекичарка и баничарка. И сега ходя да помагам на дъщерята и зетя в баничарницата, и сутринта им помагах. Сега си почивам. Втори ден само меся баници и черпя. Това мога да правя най-добре”, добавя тя.

„Родена съм в благоевградското село Градешница. Съпругът ми беше военен и не даваше да работя като баничарка. Как така той военен, а жена му баничарка! Аз му заявих: „Ожени се за десетокласничка, сега ще имаш жена баничарка”, и започнах работа, цял живот меся”, разказа Мария Крумова.

За един месец това е втората голяма печалба от лотарията в Дупница. На 20 март таксиметровият шофьор Камен спечели 100 000 лв. По стечение на обстоятелствата и той живее в същия квартал "Бистрица" в Дупница.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари