Българска интернет седмица

0
Какво ново при домейните от първо ниво и експертни дискусии на тема "интернет управление" ще са част от темите на българската интернет седмица
Какво ново при домейните от първо ниво и експертни дискусии на тема "интернет управление" ще са част от темите на българската интернет седмица

Какво ново при домейните от първо ниво и експертни дискусии на тема "интернет управление" ще са част от темите на българската интернет седмица.

От 1 до 5 юни 2015 година в България за първи път ще се проведе уникална серия от събития, посветени на домейн индустрията и управлението на интернет, с участието на множество международни експерти. Участието в събитията е напълно безплатно и достъпно за всички желаещи. Българската интернет седмица ще започне от Русе и Варна, като ще включва следните събития:

01-02.06: Домейн Форум в Русе и Варна

На 1 юни в Русенския университет, и на 2 юни в Хотел-галерия Графит във Варна ще се състоят местните издания на българската конференция Домейн форум, която има за цел да запознае интернет общността с домейн индустрията, дейността на ICANN и различните аспекти на новите домейни от първо ниво.

Сред лекторите ще бъдат Andrea Beccalli - Stakeholder Engagement мениджър за Европа на ICANN, Stephane Van Gelder - изпълнителен вицепрезидент на StartingDot, регистър на домейни .archi,.bio и .ski; Oliver Elste - главен изпълнителен директор на Smart-NiC, немски регистратор на домейни.

За повече информация и безплатна регистрация, можете да посетите: http://biw.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари