Община Русе участва в изложение за културен туризъм във Велико Търново

0
На изложението участват общини, туристически компании, дипломатически мисии, туристически сдружения и производители от България и Румъния, Южна Корея, Северна Македония, Индия, Палестина
На изложението участват общини, туристически компании, дипломатически мисии, туристически сдружения и производители от България и Румъния, Южна Корея, Северна Македония, Индия, Палестина Снимка: Община Русе

На изложението участват общини, туристически компании, дипломатически мисии, туристически сдружения и производители от България и Румъния, Южна Корея, Северна Македония, Индия, Палестина

От 20 до 23 април Община Русе представя своите възможности на туристическа дестинация на Международното изложение „Културен туризъм“ 2023 във Велико Търново.

В туристическия форум участват над 50 общини, туристически компании, дипломатически мисии, туристически сдружения и производители от България и Румъния, Южна Корея, Северна Македония, Индия, Палестина. Под мотото „Трапезица – истории за българския вкус“ в дните на изложението ще бъде представено майсторството на кулинарните специалисти от региона и уникални храни и вина от различни изби в страната.

В залите на Международното изложение „Културен туризъм“ са предвидени дегустации и срещи с винопроизводители за запознаване с културните специфики на българските винарски традиции.

В рамките на форума е планирана и Национална среща на организациите за управление на туристическите райони с дискусия за възможностите за взаимодействие между бизнеса, общините и държавата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари