Българка е трета в световен конкурс по естествена красота

44
Кристиана Рангелова участва в „Мис Нация“ в Дубай
Кристиана Рангелова участва в „Мис Нация“ в Дубай Снимка: Facebook

Кристиана Рангелова участва в „Мис Нация“ в Дубай

Българката Кристиана Рангелова спечели трето място в конкурса за красота „Мис Нация“ в Дубай. Това е един от малкото конкурси, на които няма тур по бански, държи се на естествената красота и момичета с корекции не се допускат.

Кристиана е на 23 години, не обича да носи много грим, без филъри, ботокс, силикон, екстеншъни и изкуствени мигли. Косата ѝ е естествено руса, а очите ѝ са прозрачно сини. Организаторите на конкурса сами се свързват с нея в социалната мрежа и я канят да участва. Влиза в челната тройка, заедно с представителките на Индия и Судан.

Тя споделя, че няма нищо против корекциите, но и признава, че не разбира защо 20-годишни момичета трябва да се променят тотално.

Част от участничките трудно се примиряват, че тя е в топ 3 и започват да създават проблеми на нашата красавица. „Имахме ревюта на известни арабски дизайнери. Ден след като се прибрахме в България, стана ясно, че моята рокля липсва. И тогава ме обвиниха в кражба“, споделя красавицата, пише Woman.bg. Подозренията са, че зад кражбата стоят мис Украйна и екипът ѝ. „Можеш да станеш обект на завист, но аз не се държа надменно. Красотата е субективно понятие – за някои може да съм красива, за други – не“, споделя още Кристиана. За нея красотата е природно качество и като всяко друго такова, трябва да се използва разумно.

На Кристиана скоро ѝ предстои пътуване до Дубай за официалното коронясване на победителките в „Мис Нация“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    7777777
    А БАРАКИТЕ ДО БИВШЕТО УЧИЛИЩЕ СТЕФАН КАРАДЖА НА УЛУЦА ИСКЪР - КОГА ?
  • 37
    3
    mischi
    С радост узнах, че има такъв конкурс. Най-после! Другите не тряба да се наричат конкурси за красота, конкурси за най-добър пластичен хирург, най-добра фирма за производство на силикон и ботокс, и др. "разкрасяващи:" препарати
  • -8
    2
    Незадоволената
    Винаги съм била незадоволена от рушлямците те са най-долната нация. Долната коментираща също го доказва!
  • 31
    1
    Наблюдтел
    Винаги съм била убедена, че украинците са много долна нация! Това още веднъж го доказва!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари