Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Българинът е тъпо животно и се учи бавно!

  • Автор: Константин Коцев
  • Коментари: 27
6
Наглост на русенска газстанция  / Снимката е илюстративна
Наглост на русенска газстанция / Снимката е илюстративна Снимка: Вестник Утро

Първо правило на всеки бизнесмен е да си уважава клиентите дори и да е в система на монопол!

Второ правило - да се изисква от персонала по предварителен договор, при наличието на клиент, да бъде усмихнат и дружелюбен, за да съществува шанса клиента да се върне отново и да извърши покупката си отново.

Давам пример: Днес 20.12.2016 г. реших да заредя малка бутилка за газ на газстанция БУЛГАЗ 12, която се намира доКооперативен пазар. Навлизам в територията на станцията и се отправям към кабинката, в която виждам двама служители. Единият излиза и ме насочва към уреда за пълнене на бутилки. Отиваме подавам бутилката, той я взема, слага приставката и започва пълненето й. Достига до стойност 9,87 лв. и той прекъсва пълненето. Аз задавам въпрос на място ли да платя, а служителят ме упътва към бараката ,която стои другия служител. Стигам пред местото за заплащане, поставям бутилката на земята и бъркам в джоба си да извадя пари ,след което следва отваряне на прозорчето и "нежна" реплика от белокосия служител( ще се радвам скоро да остане без работа).... "Дай десет кинта и БЕГАЙ!!!!!" Аз макар и чул попитах отново с реплика "Не ви разбрах", а той повтаря "Десет кинта и бегай".

Моята следваща реплика беше "Първо не са "десет кинта", а са 9,87". И помолих да ми се отговаря с малко повече култура като на клиент. Тази ми постъпка явно ядоса работещият във фирмата ви и той блъсна прозорчето с ненавист и мрачен поглед. Което мен вече ме ядоса!!!!!!!

Нали помните че аз дойдох, за да направя оборот на фирма БУЛГАЗ 12, а не да се карам с някой или да ми се тръшка прозорче. Ако за вас това е добър персонал, за мен клиента това е обида!!!! Имам познати в някой сайтове и в две русенски телевизии и ще се постарая тази история да се разпространи и чуе от възможно най много хора.

Българинът е тъпо животно и се учи бавно, но като всяко животно трябва да го вкарваш в правя път, докато поумнее и се научи, че човек се ражда прост и средата в която живее е неговия учител.

Автор: Константин Коцев
(Автор: Константин Коцев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари