Във Варна се обърнаха към Бъчварова с "МВР ШМАТКА“

2
Известната сред своите колеги МВР „ШМАТКА“ безхаберна Румяна Бъчварова с нова изцепка
Известната сред своите колеги МВР „ШМАТКА“ безхаберна Румяна Бъчварова с нова изцепка

Предварително заявяваме: езикът, който ще употребим в тази публикация е точно такъв, от какъвто разбира лицето Бойко Методиев Борисов, бивш кадър /по-скоро портиер/ на мутренската групировка СИК и бивш „корифей“ главен секретар на МВР, при когото България достигна небивал ръст на убийства, впоследствие два пъти премиер, под ръководството на който служби и МВР бяха превърнати в наказателни бригади, които с ресурса на държавата осъществяват рекет, преса, мачкане и „респектиране“ на онези, които трябва да бъдат щавени, или които са неудобни за властта му.

Безхаберната Румяна Бъчварова, която в МВР поголовно наричат „шматка“, и която не вдява нито от полиция, ни от МВР, ни от нищо, но сложена на този пост, за да легитимира едноличното, диктаторско управление на лицето Бойко Методиев Борисов, изпратила във Варна, покрай режисирания телевизионен цирк „джебчийска мафия“, с цел – овладяването на циганските гласове, шефа на „Вътрешна сигурност“ да … проверява какво ставало в ОД МВРВарна.

МВР „ШМАТКА“, ТИ ТАШАК ЛИ СИ ПРАВИШ С ВАРНА? НЕ ТИ ЛИ Е ОБАДИЛ НЯКОЙ КАТО ВАНЬО ЛИХВАТА НАПРИМЕР, ЧЕ ТУК НЯМА ДА СТЕ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ СИ СЧУПИТЕ ТИКВИТЕ?

На 3 юли 2014 година АФЕРА написа след десетки статии за „Вътрешна сигурност“, УМИШЛЕНО СМАЧКАНА И УНИЩОЖЕНА ОТ БИВШИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И МЕНТОРА МУ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, С ДЕЙНОТО ПОСЛЕДВАЩО УЧАСТИЕ НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ВИДЕН КАДЪР НА „БИБЛИОТЕКАРИТЕ“ НА ПЕЕВСКИ И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ:

„ЕКСКЛУЗИВНО! „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТУНИЩОЖЕНА, ЗА ДА ВЛАСТВАТ КОРУМПИРАНИТЕ ПОРЪЧКОВИ ЧЕНГЕТА“.

Статията бе по повод на наша публикация: „МИНАВАТ ЛИ ОТЧИСЛЕНИЯ ОТ „ХИДРОСТРОЙ” КЪМ БОЙКО БОРИСОВ?”, с която алармирахме главния прокурор Сотир Цацаров. Той си го премести, пак си го премести, и после още един път си го премести, и отиде на оперативка със същия Бойко Методиев Борисов, като си ги преместиха и двамата всяка сряда.

Та тогава уведомихме Цацаров, че за да бъде закован Бойко Методиев Борисов във Варна, заедно с „компанията“ му от ЛАПАЧИ, главният прокурор може да разчита единствено на ТРИМА ДУШИ.
В същата публикация обяснихме надлежно защо и кой разби умишлено, методично и контролирано „Вътрешна сигурност“, за да могат МВР „Особени форми“, „Гелосани“ и „Гейове“ да вършат беззаконни безобразия, да покриват безобразни беззакония и да няма кой да им пречи.

„Особените форми на главите“, „Гелосаните“ и „Гейовете“ са от едно котило – това на „библиотекарина“ Пеевски в сие с Бойко Методиев Борисов.

Цацаров пак си го премести и пак отиде на оперативка при Бойко Методиев Борисов. Папките му вероятно носи неговият медиен шеф, който пък идва от ДАНС, където шеф му е бил „уважавания“ Цветлин Йовчев. Преместете си го вие сега, ако не правите връзката.
Тогава написахме, че за да се разплете мръсната ЛАПАЧЕСКА СХЕМА ВЪВ ВАРНА, на Цацаров му трябват само трима души и то не от Варна. Но не и слугите, които във Варна изпрати в ОД на МВР именно Бойко Методиев Борисов. Написахме, че във Варна трябва да влезе ВЪНШЕН ПРОКУРОР, НО НЕ ОТ САРАФОВСКОТО ЧЕНГЕЙДЖИЙСКО КОТИЛО „АЛА КОНОВ“, НИТО ПЪК ОТ: „СОФИЙСКИ ПРОКУРОР ЩЕ ИМ ПРАТИМ, ЗАЩОТО НИ ТРЯБВА ТАКЪВ, КОЙТО КАТО МУ СЕ ОБАДИМ ДА ПРАВИ ОНОВА, КОЕТО ТРЯБВА, МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ОТЗОВЕ“.
Цитатът е от ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРОКУРАТУРАТА във връзка с предстоящия „нов“ избор на окръжен прокурор на Варна.

МВР „Шматката“ в лицето на Румяна Бъчварова пращала шефа на „Вътрешна сигурност“ във Варна. „Шматката“ има ли изобщо хабер, че във ВАРНА НЯМА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, ЗАЩОТО ТЯ БЕ УНИЩОЖЕНА ПЪРВО ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, И ДОВЪРШЕНА ОТ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ? КАКЪВ Х… ЩЕ ТЪРСИ ТУК ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“?

ОТ 40 СЛУЖИТЕЛИ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” 20 БЯХА СМАЧКАНИ!
Във „Вътрешна сигурност” останаха на работа служители с по 2-3 години служба.
След Цветанов, окончателното унищожаване на „Вътрешна сигурност“ бе извършено от сол-т…. на Цветлин Йовчев – Георги Великов.
Трима от във „Вътрешна сигурност” към ОД на МВР – Варна бяха набутани умишлено във … Второ РУП. Всички останали напуснаха заради безумното УМИШЛЕНО назначение на Цветлин Йовчев /Георги Великов/ на Валентин Тренев – „Ебати” като шеф на „Вътрешна сигурност”.
Напуснаха и началниците на „Вътрешна сигурност” в Русе, Плевен и служителят от Добрич.

Във Варна във „Вътрешна сигурност“ има двама, от които и двамата не стават ни за х…, ни за магнолия, ни за шлифер.

И като дойде тук шефа на „Вътрешна“, к’во? Нищо няма. Нито една разработка. Кого и как ще наказвате тогава? За да докажеш корупция на ченге се иска разработка на „Вътрешна“. Как ще докажат, че някой е взел кинти?

Инспектората на МВР, който също бе под ботуща на Цветан Цветанов, бе изпращан единствено като „шпакловъчна бригада“ при „наште“, разбирай изумените гербаджийски полицейски маши.

Сега пък във Варна пратиха един, дето е на работа в МВР от 2008 година и баш като шеф на ОД на МВР един, дето не смее даже да си го премести без да е получил указания от Банкя, хотел „Берлин“, и каканижи като гларус, заклещен в канализацията на „тъстовата“ ГЕРБ мафия във Варна.

Цацаров, Борисов и Пеевски въртят тая държава на караминьол. С Варна обаче си правят очевиден ташак. Казано без абсолютно никакво извинение, а с омерзение.
Варненци са непридвидими обаче. И „лошите“ варненци така ще ви го нахакат, че ум ще ви зайде. Пък вървете се оплаквайте на Домусчиев и трошете седалките.
Шопските ви дебелокожи пинизи тук не вървят. Който се ебава с Варна, все е гризнал дръвцето.

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари