Бабикян иронизира Борисов по Нова телевизия

5
"Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов", продължи с иронията Бабикян
"Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов", продължи с иронията Бабикян

По любопитен начин протече гостуването на един от организаторите на протестите в София Арман Бабикян в "Нова телевизия"

През цялото време той даваше иронични отговори, но твърдеше, че те не са такива, а в случая той се придържа към изказванията на премиера Бойко Борисов и го цитира.

Ето и някои от неговите думи, които бяха в отговори на серия от въпроси относно очакванията му за продължителността на протестите, за това дали има платени провокатори сред протестиращите и какви са исканията им.

"Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората предполагам, че ще умрат от страх и ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението хората ще се разубедят, аз съм убеден, и ще се приберат в домовете си."

"Ако хората се приберат от площадите и улиците, защото им е станало студено заради малко вятър, тогава нали разбирате каква им е мотивацията", сподели от своя страна анализаторът Александър Владимиров от Института за дясна политика.

По думите му сегашното правителство е легитимно избрано на демократични избори, които са били проведени от служебен кабинет, назначен от президента Румен Радев, което според него не е без значение.

"Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов", продължи с иронията Бабикян.

"Повечето хора излязоха от завист, защото не могат да преживеят успехите на правителството. Излязоха и заради еврото, защото искаха да съсипят еврото още преди да влезем в чакалнята.

По-голямата част от хората, които поканихме на площада, са лумпени и тулупи и не може да се очаква друго, ние сме събрали нискокачествена биологична маса. Не трябва да забравяме - ние сме прости. Аз не обиждам, цитирам министър-председателя.

Аз не защитавам г-н Радев. Аз защитавам г-н Пеевски, г-н Домусчиев, главния прокурор и министър председателя.

Аз ги доведох лумпените, аз им платих, имам едно чекмедже и от там им платих", каза Арман Бабикян

По време на интервюто Владимиров го призова да изостави иронията и да бъде малко по-сериозен, при което Бабикян попита събеседника си защо се държи толкова агресивно.

"През цялото време цитирам министър-председателя, не знам защо смятате, че е ирония. Не мога да разбера какво е това отношение в "Нова телевизия" спрямо премиера.

Как така да очакваме оставка, няма кой да го смени. Той каза, че ще се счупи държавата, не можем да го понесем това", посочи още иронично Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари