Азис: Бих настанил бежанци в хола си!

0
Съчувствам им, защото аз и моето семейство през 89-90 г. бяхме емигранти в Германия
Съчувствам им, защото аз и моето семейство през 89-90 г. бяхме емигранти в Германия

Имаш трезва оценка за това, което се случва - какво виждаш в новините днес, големият въпрос?

Имам своя гледна точка. Колко е трезва е друг въпрос. Но си е моя и няма никой да успее да повлияе на мнението ми. Най-малко новини, предадени от медии, които се опитват да приглушат истинските проблеми в държавата. А те определено не са бежанците и тяхното образование и дали имат такова или не. Медиите и политиците заменят болката на България с чужда болка, съобщава FRONT.

Бил ли си бежанец?

Дали съм бил или не съм бил с бежанец няма никакво значение. Имам приятел, когото съм снимал в свое видео. Прекрасно момче, възпитан и образован. Но такива са малко. За съжаление!

Съчувстваш ли?

Съчувствам им, защото аз и моето семейство през 89-90 г. бяхме емигранти в Германия. Станахме свидетели на падането на Берлинската стена. Видях какво е мизерия, както и недобронамерено отношение. Аз най-добре от всички знам какво е да се сблъскаш с нетолерантност и омраза.

 Не те ли е страх от тази тълпа?

 Никога не ме е било страх от бездомни хора. Дори напротив. Изпитвам към тях приятелски чуства. Да не дава Господ някой от нас да бъде на тяхно място. Те не са по-малко страшни от нашите хора по клубовете, пазарите и нощна София да речем.

 Имаме много проблеми наши, можем ли да поемем още проблеми отвън?

 Не мисля, че можем да се справим, с каквито и да било проблеми освен, ако не са свързани с интриги, клюки и т.н. Всичко останало за българина е на 2-ро място.

 Би ли настанил семейство от Сирия в хола си?

Бих ги настанил и не в хола, а където си поискат. Трябва да сме добри и милостиви. Така усещам живота аз! Това е моята система. Правилна или не, виждаме, че по света тя действа!

А, ако семейството е на двуженец?

Ако ще и 5 жени да има, за мен те си остават хора с болки, страхове и преживян ужас! С кого си ляга човекът го вълнува само и единствено простака!

Ислямът не е много мил с жените и гейовете. Прави ли ти впечатление това?

Да, както и към алкохолиците, курвари и т.н. комарджии, така че всички сме в кюпа. Не казах ли какво мисля?

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари