Аз лично я наричам Деси-тъпото

5
Може би трябва да я наричам Деси-тъпото-на-квадрат, та да стане ясн
Може би трябва да я наричам Деси-тъпото-на-квадрат, та да стане ясн Снимка: БГНЕС

4 причини да не гласувам за ГЕРБ

Представяме ви един интересен прочит на политическата картинка, публикуван от Български Журналъ.

1. Бойко Методиев Борисов, познат на широката публика като: Буда, Тиква, Пожарникаря, Каратиста и т.н. Аз лично го наричам Чичо Баце Бойко.

Та, Чичо Баце Бойко, който за последните години имаше два пъти възможност да се докаже като държавник, не успя. Успя да бие БСП 10 пъти поред, но едно е да биеш на избори, съвсем друго е да управляваш. И се видя, че човека няма достатъчно капацитет, морал и идеи. Не е нужно да се коментират слуховете за кражби, злоупотреби и свързаност със задкулисието. И да е чист като момина сълза, се видя че не става. Познат е и с репликите: Аз съм прост и вие сте прости, и затова се разбираме“ и „Началниците каквото решат“. Нищо повече не е нужно да се напише за него. Не става.

2. Цветан Генчев Цветанов, също познат на публиката с прякорите си Цвинокио и Буратино. Човек с много добри организационни способности, благодарение на което ГЕРБ успяваше да спечели изборите. Известен с безкрайното си желание да говори, и с крайното си неумение да се изразява. Както казва д-р Тони Филипов “ Ако ходеше така, както говори, щеше да куца ужасно“.

3. Десислава Атанасова, самоопределила се за „тежката артилерия на ГЕРБ“. Аз лично я наричам Деси-тъпото. Ако се питате защо така, с лошо, чуйте я как говори. След второто „преценям“ отказвам да я слушам. И тази беше министър на здравеопазването? Може би трябва да я наричам Деси-тъпото-на-квадрат, та да стане ясно.

4. Румяна Генчева Бъчварова, бивш министър на вътрешните работи. Най-трагичният министър на вътрешните работи, който сме имали. Бежанци? Не. Битова престъпност? Не. Организирана престъпност? Не. С нищо от това, тази жена не можа да се справи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари