Кочината е разклатена и пропукана! Видя се страхът в очите на Буда

2
Видя се, че и подкрепата за ГЕРБ е два вагона хора - депутати, семействата им и остатъчен слугинаж
Видя се, че и подкрепата за ГЕРБ е два вагона хора - депутати, семействата им и остатъчен слугинаж Снимка: БГНЕС

ЗА арестите на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова.

Ясно е вече, че тези арести са в резултат на сигнал на БОЕЦ. Включително и от документите на прокуратурата. Това е важно. Не толкова за БОЕЦ, ние не сме партия, нямаме нужда от гласове или реклама, имаме своята трибуна и гласът ни се чува достатъчно силно. За гражданите е важно да го знаят. Да знаят, че Буда влезе в ареста след действията на гражданско движение, че това е резултат от гражданска активност. И да повярват в собствените си сили. Ако го нямаше сигнала на БОЕЦ нищо нямаше да се случи. Но нас ни има, наглите не можаха да ни унищожат и смачкат и вече те са в арестите макар и за кратко, а ние продължаваме битките си.

Какво се случи?

Борисов, Горанов и Арнаудова влязоха в ареста! Само до преди месеци това бе немислимо. Има ясен знак, че мутрите вече не са недосегаеми. Кочината е разклатена и пропукана. Видя се, че и подкрепата за ГЕРБ е два вагона хора - депутати, семействата им и остатъчен слугинаж. Видя се и страхът в очите на Буда и останалите. Защото знаят какви престъпления са извършили. И ние знаем.

Дори и слепите прогледнаха, че Гешев трябва да бъде отстранен незабавно, ако искаме реални резултати в борбата с мафията и корупцията.

МВР направи това, което направи. Прокуратурата направи това, което направи. Кажете ми, кога през изминалите години сме разчитали на прокуратурата, или на МВР, или някоя друга институция да ни свърши работата? Никога! Това трябва да осъзнаем. Че гражданите имаме отговорността и ние сме силата, която трябва да се пребори с мафията и превзетата държава. Ако някой политик, партия, или институция решат да помогнат, добре дошли на барикадата, но наша е задачата.

Какво предстои?

Следващият път ще са в ареста за 72 часа. А по следващият за много дълго. А след тях и Пеевски, и Доган, и Цацаров и цялата престъпна банда до последния наглец.

Какво ще направим?

Ще отстраним Гешев и ще отпушим съдебната система, за да дойде справедливостта.

В понеделник БОЕЦ ще огласим следващата информация и сигнал за престъпления извършени от Гешев. Във вторник също. В сряда също. И в четвъртък в 9.30 ще бъдем пред ВСС, когато ще се гледа по същество искането за отстраняване на Гешев. И ще кажем отново ГЕШЕВ ВЪН. И ще се преборим.

Призовавам всички граждани и институции за активност. Подкрепете действията на БОЕЦ и заедно да спечелим тази най-важна в момента битка. Можем и ще го направим.

И един апел към Надежда Йорданова - подготви достатъчно килии в затворите и осигури достатъчно надзиратели. Ще трябват.

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Б.Б
    Ти и б а в а ш ли са с на ва цървул
  • 10
    3
    ,Батман Боко3
    Кака Кури,кога ще отговаря за злоупотреби?ДРугите от прехода,Кога,ще отговарят,на Куково лято ли???НАРОДЕ,????
  • -10
    2
    Tini
    Видя се че сте гола вода и рядка кал под мишниците ! Смешници ще си останете!
  • 15
    1
    мнение
    Не харесвам Геортиев от Боец. Но харесах цялото представление - прекрасно беше да видиш как ББ влиза в ареста и страха му очите му от неизвестността която го чака в бъдеще.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари