Тома Биков се оказа пророк!

2
Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние
Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние

Борисов трябва да лежи в затвора

Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние

Това са думите на Тома Биков, който е направил своето предсказание, пророчество или своята прогноза още преди девет години, която вече се сбъдва.

Представяме ви част от изказването му на 22.02.2013 година, публикувано от агенция ПИК.

"В последната година на управлението на Бойко Борисов България се тресе от гладни бунтове и скандали. Така завършва мандатът на човека, който през 2009 г. дойде на власт с обещанието да приключи прехода, да накаже виновните за провала му и да направи така, че в края на управленския мандат доходите на българите да бъдат близки до средните за Европа. Последното обещание беше записано в управленската програма на ГЕРБ. Днес в България има гладни бунтове. Първите от 1997 година насам.", казва Тома Биков, цитиран от агенция ПИК.

"По всичко изглежда, че управлението на Борисов ще влезе в графата „тежки обществени гафове”, в която вече го чакат управленията на Андрей Луканов и Жан Виденов. Борисов ще остави след себе си напълно унищожено здравеопазване, фалирала пенсионна система, държавна администрация напълнена с некадърници, чието единство качество е, че са партийни членове на ГЕРБ, разсипано земеделие и всемогъщи монополи. С него ще си отиде илюзията, че един човек с твърда ръка е способен да „оправи“ държавата. Тази илюзия днес издъхва под тежестта на уличните протести и пред вида на изплашения министър-председател.

„Твърдата ръка” започва да трепери и да изглежда немощна. Все по-често ще се сещаме за „Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит, а не от изключителен талант, както се опитват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща срам, че сме допуснали това, което живяхме през последните четири години.

Борисов трябва да лежи в затвора.

Не за да изкупи вината си за бедността и безпътицата, до която доведе страната, а защото всеки политик трябва да знае, че не е недосегаем, когато нарушава закона. Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние. България все някога ще стане нормална страна, но трябва да се започне от някъде.

Защо не от един справедлив процес срещу премиер, който е извършил престъпления докато е бил във властта?", казва още Биков, който по ирония на съдбата, още преди 9 години е предрекъл съдбата на настоящия си лидер.

Към днешна дата обаче, Биков рязко е сменил позицията си.

"Арестът дойде от Министерския съвет

Тези хора дойдоха на власт с идеята за съдебна реформа. Дойдоха уж „умни хора“. И виждаме какво правят в момента. Нещо, което Бойко Борисов никога не си е позволявал за 12 години управление, защото това е политически арест. Кирил Петков рискува да разруши един от базисните консенсуси в обществото след 1989 година – България да се откаже от политическото насилие."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Петър
    Е.б.а.т.и подлогата
  • 3
    1
    aaahahahahahah
    Пророкуване с яко лизане и осиране..пълна излагация..ааахахахахаха ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари