Автобус лети с 130 км/ч по пътя Русе - Търново

1
След подаден сигнал на 112, автобусът не е спрян за проверка
След подаден сигнал на 112, автобусът не е спрян за проверка Видео: БНТ

Стоян Мечев засне автобус с турска регистрация, който се движи по пътя с непозволената скорост от 130 километра в час.

Стоян се движи след автобуса. Той е заснел видеото между 19 и 20:30 часа на главният път Русе - Велико Търново в района на село Раданово, предава БНТ.

Леката кола беше изпреварена в забранен участък на влизане в село Радоново от пътнически автобус с турска регистрация, който се движеше със скорост в пъти по-висока от разрешените 50 км.

Стоян Мечев - оператор: Със сигурност ме изпреварва със сто километра в час и повече. При което аз решавам да ускоря до неговата скорост, за да видя с колко се движи и съответно. Автобуса се вижда и на клипа ясно, че се движи със 130 км в час без да спазва никакви ограничения!

Веднага беше подаден сигнал на телефон 112.

Стоян Мечев: Оттам ме прехвърлят към полицията във Велико Търново, съответно продиктувам номера на автобуса, фирмата и очаквам след 15-20 км да го спрат. Влизаме във Велико Търново никакъв отговор. Звъня втори път съобщавам, че той излиза от Велико Търново в посока Хаинбаз!

Днес стана ясно, че нито една институция не е реагирала на нашия сигнал. Автобусът нарушител не е спрян за проверка в областите Велико Търново и Стара Загора, от където със сигурност е минал.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари