Автобус горя край Волово

1
Пожарът е възникнал в двигателя на превозното средство /Снимката е илюстративна/
Пожарът е възникнал в двигателя на превозното средство /Снимката е илюстративна/

4 сигнала за произшествия и инциденти са наложили намесата на екипи на РДПБЗН през изминалото денонощие.

За времето 12:08 - 12:35 часа пожарникари от Втора РСПБЗН – Русе са гасили запалени отпадъци на паркинг на ул. Студентска в Русе, пред Канев център. Предполага се, че причината е била детска игра.

В 12:27 часа ветовските огнеборци са пратени по сигнал за запалени сухи треви и храсти в двора на имот в гр. Ветово. При пожара е бил засегнат пластмасов контейнер за отпадъци.

За времето от 17:10 до 22:45 часа пожарникари от РСПБЗН – Ветово са гасили пожар, възникнал в сухи треви и храсти на площ от около 80 дка в гр. Сеново. По време на гасенето в 18:38 ч. ветовските служителите са получили и съобщение за дим в  комбайн в местност, също в землището на града и при отиване на посоченото място се е установило, че от комбайн „Лексион“, собственост на земеделска кооперация, е излизал дим от непочистени тлеещи слънчогледови стебла. Загуби по комбайна не е имало.

Вчера вечерта в 20:48 часа е получено обаждане за инцидент по главния път РусеБяла, в района  между гр. Борово и с. Волово.

Съобщението било за горящ автобус. До пристигане на екипа на местопроизшествието, пожарът, възникнал в двигателя на автобуса, е бил изгасен от шофьорите му с налични пожарогасители. Няма пострадали пътници. Екипът е обезопасил превозното средство и е охладил горещия двигател. Причината за пожара  е била техническа неизправност - механично износване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари