Авиокомпании отменят полети от и за Тел Авив

1
Причината е ескалацията на конфликта между Израел и Хамас
Причината е ескалацията на конфликта между Израел и Хамас

Причината е ескалацията на конфликта между Израел и Хамас

Десетки международни полети от и за ТелАвив са анулирани към заради ескалацията на конфликта между Израел и Хамас, обобщават Франс прес и БТА.

Луфтханза

Германския авиопревозвач бе първи, който до утре включително анулира полетите си до и за Тел Авив заради ситуацията със сигурността. Белгийската авиокомпания Бръселс еърлайнс, която е филиал на Луфтханза, обяви същото решение.

Еър Франс - Ка Ел Ем

Еър Франс обяви, че в координация с Главното управление за гражданско въздухоплаване на Франция и израелските власти преустановява до ново нареждане полетите си от и за Тел Авив. Ще бъдат взети мерки, които позволяват на клиентите да анулират или да отложат полетите си, без да се изискват такси за това. Компанията Трансавиа, която е нискотарифен филиал на Еър Франс - Ка Ел Ем, обяви, че анулира всички полети до Тел Авив до понеделник включително.

Иберия

Испанската авиокомпания обяви, че нискотарифният ѝ филиал Иберия Експрес анулира полетите си от и за Тел Авив заради ситуацията в Израел.

ИТА Еъруейз

Италианската авиокомпания бе обявила, че анулира полетите си от и за Тел Авив до днес сутринта, за да гарантира сигурността на пътниците и екипажите.

ЛОТ

Полската авиокомпания вчера обяви, че анулира полетите си за вчерашния ден Тел Авив, но не каза какво ще прави в идните дни.

Иджиън еърлайнс

Гръцката авиокомпания обяви, че преустановява вчера полетите си за целия ден вчера и за идните 48 часа от и за Тел Авив.

Суис

Авиокомпанията обяви, че преустановява полетите си към Тел Авив от вчера вечерта до ново нареждане.

Остриън еърлайнс

Австрийската авиокомпания обяви, че анулира до понеделник полетите си от и за Тел Авви и щенаправи оценка на ситуацията, за да прецени как да действа.

Уиз еър

Унгарската авиокомпания обяви, че анулира всичките си полети от и за Израел, планирани за днес.

Еър Канада

Канадската авиокомпания отменя от днес за 48 часа полетите си от и за Тел Авив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари