Аварирали тирове затапиха пътя Русе - Бяла

2
Тапата е в посока град Бяла
Тапата е в посока град Бяла Снимка: "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

Тапата е в посока град Бяла

Аварирали тирове затапиха пътя Русе - Бяла тази сутрин.

Тапата е в посока град Бяла.

Кадри от образувалото се задръстване бяха публикувани в социалните мрежи. Те показват няколко тежкотоварни автомобила, които са закъсали по пътя. След тях са се образували колони от автомобили, които не могат да продължат пътя си. Снежната покривка в района е една няколко сантиметра.

Пътят Русе - Силистра е отворен за движение при зимни условия, но не е почистен от снега. Това се вижда от друг клип, публикуван във Фейсбук Групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Кадър "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

В социалните мрежи се заформи дебат дали снегорините си вършат работата:

"Камионите пак са най-подготвени и не могат да мръднат. Резултатът от това ще е затворен път, защото и снегопочистващата техника, ако тръгне да минава, няма да може. Пригответе се за дълго чакане."

"АПИ е абсолютно безмислена агенция, която освен корупция не генерира нищо друго. Закривай!"

"Добре, че са 5см, те при 5 -10см, обявяват бедствено положение, а ако падне 50 см сняг..., ще е апокалипсис сигурно..., зимата отново ни изненада през януари..., "брей, тая природа"..., да вземе през юни да вали, тогава може и да не ни изненада и да сме подготвени. Парите за почистването вече са "усвоени", по джобовете на някои хора. "Хубава работа, ама българска"

"Бедствие снегорина няма кои да го кара" - "Снегорините - когато се стопи снегът, аз не виждам за къде бързаш изобщо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    12
    До 11
    Докато начело на Гранична е онова некадърно Герберастко леке Златанчо не очаквай нещо да се случи! Преди време като беше в СДВР редовмо се пребиваха деца по стадионите от башибозука му! Бил съм свидетел на непредизвиканите ексцесии (подобни на тези при протеста срещу БФС). Докато им ОПГ ГРОБ=ДПС ще има САМО разруха в България!
  • 4
    11
    Граничар
    На границата тировете без съответните зимни гуми да бъдат спирани докато ги сменят. Пускат сулю и пулю и после зимата била виновна .
  • 7
    10
    аайдиии беее....
    верно ли?? Естествено тировете ще са виновни за затварянето на пътя. Аа кога започнаха да чистят и опесъчават???? Мога да отговоря- когато вече имаше закъсали камиони. Е затова никога и нищо няма да е както трябва в тая шибана територия!!!!!
  • 9
    9
    русенец
    Кофти гуми, неподготвени шофьори, липса на контрол, непочистено и неопесъчено, а и тези колци, които ги набиха заради това, някой да направи едни лесни пари за сметка на данъкоплатеца........... По-добре си стойте на топло и точно сега не излизайте с колите си. Наздраве!
  • 5
    8
    до 5
    Сигурен ли си?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари