Ася Капчикова влиза във "Фермата"

1
Тя споделя, че иска хората да видят нещо ново в нейната същност
Тя споделя, че иска хората да видят нещо ново в нейната същност

Ася Капчикова ще обърне представите за себе си.

Тя е третият участник в предаването „Фермата”. Това стана ясно преди минути в сутрешния блок на БТВ. Скандалната плеймейтка, която не спира да бълва голи снимки в социалната мрежа вече допълва групата на известните за момента участници в новия сезон на шоуто.

„Това е нещо различно за мен. Исках да се подложа на един нов експеримент и хората да видят нещо ново от моята същност, а не само красивата ми външност", сподели Капчикова.

Плеймейтката лъсна с нова визия и тя е заради шоуто. "Нарочно сложих плитките, защото няма да има нужда да си оправям косата. Преди съм помагала на баба си и дядо си, когато съм имала ваканция и съм била на село. Родом съм от Родопите", призна тя и допълни "Там съм правила всичко каквото си представите. Когато бях последно на сено ме ухапа змия. Беше отровна. Баща ми ме спаси – смука отровата и я плю. Бях месец в болница, трудно се справих с това нещо, все пак бях едва на 6 години”.

„С Криско сме в много приятелски отношения. Поддържаме си връзка. Няма как да ми липсва човек, с който всичко е приключило. Разделени сме от 2 месеца, иначе имахме връзка от година и половина близо. Има човек, който се появи в живота ми в последно време. Той преобърна представата ми доста за мъжете. Показа ми как един мъж трябва да се държи с една жена. Не искам да коментирам, но просто ще кажа, че е различен. Със сигурност ще ме гледа във Фермата, сподели с усмивки плеймейтката.

Моделката призна, че има кореция само на устните, но заяви, че в бъдеще може да си сложи силикон в бюста например.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари